CUCA PROGOVORILA: Šaban je učinio sve da mi pomogne u karijeri i životu!
Foto: Fejsbuk, Dragan Kadić

Otvorila dušu

CUCA PROGOVORILA: Šaban je učinio sve da mi pomogne u karijeri i životu!

Stars -
Taj čovek je imao mnogo problema zbog priča, a nema nijednu mrlju. Nije on morao kroz sve to da prođe, rekla je Ivona Negovanović

Ivona Negovanović Cuca, definitivno je potpisala ugovor o ulasku u rijaliti “Parovi”, koji počinje 8.marta, na Hepi televiziji. Cuca ulazi sama i s ciljem.

"Čula sam razne priče, sve je to samo lažna propaganda. Zbog toga i želim da uđem u rijaliti, da se prikažem u pravom svetlu i da ljudi vide šta je istina", rekla je pevačica za emisiju "Glamur".

Na pitanje da prokomentariše priče o vezi sa Šabanom Šaulić, pevačica je pred kamerama Hepi televizije rekla:"Odgovore ću davati isključivo po savetovanju sa advokatom. Ali, Šaban je meni samo u životu pomogao i ništa više. Taj čovek je imao mnogo problema zbog priča, a nema nijednu mrlju. Nije on morao kroz sve to da prođe. Poznajem ga godinama i on je učinio sve da mi pomogne u karijeri. Nisam želela da preko njegovog imena budem u medijskoj pažnji", rekla je Cuca.

Podsetimo, iako je Šaban u nekoliko navrata demantovao da je imao aferu sa Cucom, nedavno ih je ekipa Paparaco lova uhvatila kako se šetaju beogradskim ulicama, drže za ruke i ljube.

Cuca se javnosti predstavila u takmičenju Zvezde granda, da bi se zatim okušala i u Pinkovim zvezdama. Međutim, ni u jednom takmičenju nije bila dovoljno uspešna i ispala je iz daljeg nadmetanja.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track