CUCA RAZOČARALA ŽIRI: Dali smo ti šansu, a ti si je upropastila!

Pinkove zvezde

CUCA RAZOČARALA ŽIRI: Dali smo ti šansu, a ti si je upropastila!

Stars -
Iako je u jednom trenutku, tokom izvođenja ove pesme, imala svih pet, gotovo na samom kraju pesme, Haris i Miroslav su povukli svoje glasove, spustivši fotelje

Ivona Negovanović Cuca nije najbolje prošla u Pinkovim zvezdama.

Pevačica koja je poznata po aferi sa pevačem Šabanom Šaulićem, nastupila je sa pesmom "Prođi sa mnom ispod duge". Ona je tetovažu sa Šabanovim imenom koju ima na domalom prstu desne ruke prekrila velikim prstenom.

"Sve je ona sama shvatila. Opusti se. Barem ovu drugu kako valja", rekao je Miroslav. "Na insistiranje publike je bilo. Zaista tonski nije bilo dobro. Ni intonacija ti nije bila dobra. Dali smo ti šansu, maltene na poklon, da čujemo tu drugu pesmu", rekla je Ceca. Za tri glasa je čekala dosta dugo po završetku pesme.

"Da te volim" – Iako je u jednom trenutku, tokom izvođenja ove pesme, imala svih pet, gotovo na samom kraju pesme, Haris i Miroslav su povukli svoje glasove, spustivši fotelje. "Bila je na ivici da joj se da šansa da peva drugu pesmu, strahovito se popravila u ovoj drugoj pesmi, ali nedovoljno za svih pet", rekao je Miroslav.

"Mnogo joj bolje leži ova druga pesma. Zaista. Tako ima neku posebnu emociju. Meni se dopalo, možda nije bilo savršeno, ali na mene je delovalo", dodala je Marina.

"Prva pesma je bila zaista loša. Druga pesma je bila neuporedivo bolja, i mislim da je tri stolice realno i nadam se da ćeš u baražu proći".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track