DALA MU I KUĆU: Ceca krije dečka na Kipru!
Foto: Story

Pevačica sklonila manekena iz Srbije

DALA MU I KUĆU: Ceca krije dečka na Kipru!

Stars -
Aleksandar Jovović nedavno je otišao u Aja Napu kako bi izbegao novinare koji ga prate u stopu. Tamo boravi u Ražnatovićkinoj vili

Svetlana Ceca Ražnatović na sve načine želi da prikrije vezu sa 16 godina mlađim dečkom Aleksandrom Jovovićem, pa ga je sklonila na Kipar. Ona je manekena smestila u svoju kuću u Aja Napi kako bi ga „zaštitila“ od medija, koji istražuju svaki njegov pokret otkako je Stori prvi objavio da je u vezi s pevačicom.Ceci smeta što se o njenoj vezi piše, pa je, pre nego što je dečka poslala na Kipar, zahtevala od njega da sa Instagrama obriše sve fotografije koje aludiraju na njihovu ljubav, kao što je i ona sklonila fotke na kojoj muška i ženska ruka prave srce.- Ceca još neće javno da priča o ljubavi sa Aleksandrom. Kada je videla da novinari opsedaju njenu, ali i njegovu kuću, rekla mu je da otputuje na Kipar na neko vreme dok se situacija ne stiša. Zbog toga je sama došla na slavu kod prijatelja Dragana Markovića Palme, a nekoliko dana kasnije viđena je u Beton hali na ručku sa Sašom Vidićem. Za to vreme Aleksandar je boravio u Aja Napi u njenoj kući - govori dobro obavešten izvor.

Ovde se baškari maneken... Cecina vila u Aja Napi
Ovde se baškari maneken... Cecina vila u Aja Napi

Kako naš izvor dalje navodi, Arkanova udovica je čak otkazala i gostovanje u „Ami dži šouu“ koje je trebalo da ima juče, pod izgovorom da ne želi da komentariše navode medija da je sa Jovovićem u emotivnoj vezi, o čemu bi je Ognjen Amidžić pitao.Pozvali smo Cecu za komentar, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na naše poruke i pozive.Podsećanja radi, pre dva broja Stori je ekskluzivno razotkrio vezu najveće folk dive i šesnaest godina mlađeg manekena Aleksandra Jovovića. Njih je foto-reporter ovog nedeljnika uslikao ispred Cecine kuće u trenutku kada ju je Jovović dovezao svojim autom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja