DALILA SE BRANI OD OPTUŽBI: Ljuba je kriva za Aleksandrin spontani
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Prebacila loptu

DALILA SE BRANI OD OPTUŽBI: Ljuba je kriva za Aleksandrin spontani

Stars -

Nakon što su je gledaoci „Parova“ napali da je Subotićka izgubila bebu jer je na nju bacila crnu magiju, Mujkićeva je prst uperila u Aleksandrinu majku, zbog koje je u poslednje vreme bila pod stresom

Za gubitak bebe Aleksandre Subotić gledaoci „Parova“ optužili su Dalilu Mujkić, koja je u suzama krivicu prebacila na Ljubu Pantović.Sve se skupiloFanovi rijalitija napali su bosansku starletu da je na Subotićku bacila crnu magiju i da ju je nedeljama napadala, što je dovelo do spontanog pobačaja. Dalila se na sve načina branila ističući da se ne oseća krivom. Ona je prst uperila u Aleksandrinu porodicu.

- Ne osećam se kao krivac. Kompletna situacija je kulminirala zbog njenih roditelja jer nisu došli na svadbu, zbog toga što je krštenje otkazano. Nejavljanje njene majke i nepodržavanje. Nemojte da zaboravite kada su Aleksandri hteli da oduzmu dete, da daju starateljstvo nekome. Sve se to skupilo! Ne mogu ja da budem kriva - kroz plač se pravdala Mujkićeva.

Dešava se

Sa tim da je Aleksandra najveći stres doživela zbog svojih roditelja složila se i Subotićkina svekrva Biljana, kojoj je bilo teško da gleda sina i snajku u suzama.- Celokupna situacija je uticala na to da Aleksandra izgubi bebu, i to što njena porodica nije došla na svadbu i napeta situacija u vili „Parova“. To što je Dalila rekla za Ljubu, ima i toga, ali ne možemo sad reći da je striktno ona kriva. Iskreno, ne bih nekoga krivila, to se dešava i u realnom životu - rekla je Biljana za Kurir.Pokušali smo da dobijemo komentar od Ljube Pantović, ali ona nije odgovarala na naše poruke. Dan ranije je poručila da će u petak doći u Srbiju iz Švedske i odvesti Aleksandru kod lekara kako bi se uverila da je sa njenom ćerkom sve u redu.

Dejan KraljALEKSANDRA JE POD MAGIJOMBivši učesnik „Parova“ Dejan Stanković Kralj složio se s gledaocima rijalitija da je na Aleksandru bačena crna magija.- Ovo što se dogodilo Aleksandri sa bebom je posledica jedne mlađe i jako ljubomorne učesnice koja se bavi vradžbinama i kojoj pomaže jedna osoba napolju. Aleksandra bi pod hitno trebalo da se krsti i zaštiti od tih negativnosti. Stvar je jako ozbiljna - napisao je Kralj na svom profilu.

AleksandraSAD SU SE SETILI DA BUDU RODITELJIAleksandra se juče požalila da joj najviše nedostaje porodica. Zasmetali su joj postupci njene majke Ljube Pantović, koja je otvoreno protiv njenog učešća u „Parovima“:- Čula sam da preti ovoj televiziji i voditeljima. Oni nisu svesni da ja ne želim da izađem odavde. Prvi put u životu mi se dešava nešto lepo, a niko nije bio tu da me podrži. Oni su se posle 20 godina setili da budu roditelji. Meni je već teško a oni mi još više otežavaju.

N. Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track