DANAS BI NAPUNILA 39 GODINA: Ne damo Kseniju Pajčin zaboravu
Foto: Dragana Udovičić

Alibabić se seća drugarice

DANAS BI NAPUNILA 39 GODINA: Ne damo Kseniju Pajčin zaboravu

Stars -

Pevačica bi danas napunila 39 godina da je dečko Filip Kapisoda nije ubio 2010. godine

Da nije tragično okončala život, Ksenija Pajčin bi danas napunila 39 godina. Fatalnu lepoticu, kako su je mnogi nazivali, pre šest i po godina ubio je njen dečko, crnogorski maneken FIlip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Prijatelji i rodbina pokojne pevačice ostali su dosledni tome da ne daju izjave za medije. Jedini koji je pristao da kaže nekoliko reči o Kseniji jeste Danijel Alibabić, koji joj je na današnji dan posvetio pesmu.

- Ksenija i ja smo se upoznali pre 12 godina. Kada sam je prvi put video, imao sam osećaj da je poznajem ceo život. U kontaktu sam s njenom majkom Ljubicom, bakom Marom i veoma mi je drago što gajimo jedan lep odnos.

Pre godinu dana pozvao me je Ksenijin ujak Bata i rekao da on i Ljubica imaju želju da snimim spot za pesmu koju sam pre četiri godine posvetio Kseniji. Spot je danas izašao, reči su suvišne, emocija je preovladala. Mislim da je i Ksenija gore srećna kad vidi koliko je volimo i što nećemo dozvoliti da ode u zaborav - rekao je crnogorski pevač za Kurir.

Ksenija Pajčin rođena je u 1977. Objavila je tri CD i jednu kompilaciju hitova.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track