DARA BUBAMARA DIVLJA NA DRUMU: Svakog meseca plaćam 1.000 € za kazne
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Bahata

DARA BUBAMARA DIVLJA NA DRUMU: Svakog meseca plaćam 1.000 € za kazne

Stars -

Pevačica Dara Bubamara je poznata kao neko ko voli skupe automobile i brzu i bahatu vožnju.

Po prvi put učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato” priča o tome koliko često plaća kazne i da li joj saobraćajna policija gleda kroz prste. Verovali ili ne, Dara mesečno zbog bahate vožnje iskešira skoro tri prosečne plate na kazne.

"Ja mesečno plaćam 1.000 evra kazne. Verovali ili ne, ali tako je, šta ću! Stižu mi u Nemačku, redovno, svaki mesec. Nekad ne vodim računa, frka, trka. Nisam primer, ali šta ću. Najviše mi naplaćuju parking, ono slikanje po centru, na semaforu i tako. Sve plaćam, moram da kažem. Znate kako, nekad me i puste, budem slatka, nekad napišu, ali to je neki mesečni prosek koji dajem za kazne. Život Dare Bubamare baš puno košta!", priznaje pevačica.

Ona se osvrnula i na svoj fizički izgled i kako kaže sebe ne doživljava kao dobru ribu.

"Ja sebe ne doživljavam kao ribu. Ja sebe doživljavam kao simpatičnu devojku, ja sam mala vatrena ženica. Možda sam seksipilna, možda. Ja uopšte ne mislim da sam lepa. Ali na našoj estradi ima puno lepih žena, stvarno naše žene su prelepe, ali nažalost, nije sve u lepoti", kaže Dara i objašnjava zbog čega je upoređuju sa svetskom starletom Kim Kardašijan.

"Jedra sam kao Kim Kardašijan, možda me zato upoređuju sa njom. Vidi, da imam deset ljudi oko sebe, koji mi prave da jedem, sređuju šminku čim se probudim, bila bih teški avion. Ja sebe doživljavam kao super pevačicu. To mi je na prvom mestu, ja sebe doživljavam kao devojčicu", iskreno će pevačica, koja kaže da lepota nije presudna za njen posao, što su dokazali mnogi muškarci sa estrade.

"Najružniji muškarci na našoj estradi su najpopularniji, sve je do harizme, evo, na primer Džej, kad je on bio lep?! Fizički izgled na prvu loptu privuče, ali džabe lep, a prazan", objasnila je gospođa Kesić, kojoj je seks veoma bitan za dobar brak.

"Ja sam vatrenija od Milana, ja sam najvatrenija žena. Seks mi je mnogo bitan, jako bitan, najbitniji. Ne bi mi bio muž da nam nije lepo i tu", uz osmeh završava Dara.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

alo€€

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track