Dara Bubamara: Morala sam da uništim glas da bih pevala kao Karleuša

Dara skinula Karleušu u originalu

Dara Bubamara: Morala sam da uništim glas da bih pevala kao Karleuša

Stars -
Adžićeva u šouu TLZP izvela hit „Insomnija“, a Jelena joj poručila da je mogla da je pozove kako bi joj dala originalne kostime

Kao što je Kurir prvi najavio, Dara Bubamara postala je Jelena Karleuša.Ona će u trećoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana u nedelju od 21 sat na TV Prva, biti njena suparnica.

Dara je imitaciju već snimila, a oni koji su bili prisutni u studiju u Ugrinovcima kažu da je Novosađanka u originalu skinula svoju nekada blisku prijateljicu, s kojom je godinama na ratnoj nozi. Sa šlemom na licuBubamara izvodi hit „Insomnija“, a potrudila se da na pravi način dočara „malu od skandala“. U tome su joj pomogli plesači na sceni, bez kojih JK ne izlazi na binu. Inače, Dara tokom imitacije nosi triko s cirkonima i resama, mrežaste čarape i ima dugu plavu ispeglanu kosu.Dara se odlično osećala u koži JK, a kako kaže, i ovom zadatku je pristupila profesionalno, kao što je to bio slučaj kad je imitirala Džej Lo i Ramba Amadeusa.- Pa šta ima veze što imitiram Karleušu. Ovo je za mene bio izazov jer ja sam profesionalac. Imitaciju sam odradila korektno. Nisam znala kako ću da otpevam, ali sam pila gazirano i hladno da bih zvučala kao ona - rekla je Dara.Karleuša je u svom stilu prokomentarisala koleginicu pre nego što je snimila imitaciju.Milica zamenila Slavicu- Reč je o zahtevnom nastupu i koreografiji. Ukoliko Dari bude potrebna pomoć, imam svoje originalne kostime i stojim joj na raspolaganju. Ipak, to sve mnogo košta i mora da izgleda svetski, kao u slučaju mog nastupa - rekla je Jelena za „Ekskluziv“.Ali TV Prva i „Imoušn“ sa Darom u Karleušinoj koži nisu završili sa iznenađenjima. Oni su spojili JK i Cecu. Tačnije, Dari se na sceni pridružila Milica Pavlović, koja imitira Ražnatovićevu. Ona je zamenila trudnu Slavicu Ćukteraš, a postoji mogućnost da se na njenom mestu smenjuje po jedna zvezda.

Latino zvezdaNIKOLA ROKVIĆ KAO ENRIKE IGLESIJASNakon što je maestralno dočarao svog oca Marinka, Nikola Rokvić ove nedelje je dobio zadatak da glumi Enrikea Iglesijasa. Pevaču je i ova uloga odlično legla jer je planetarno popularnog pevača skinuo u originalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track