DARA BUBAMARA PROGOVORILA O RAZVODU: Ispovedam se, utehu sam našla u manastiru!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Pomoglo joj

DARA BUBAMARA PROGOVORILA O RAZVODU: Ispovedam se, utehu sam našla u manastiru!

Stars -

Spekulacije o razvodu Dare Bubamare i Milana Kesića trajale su dugo, a pevačica je konačno progovorila otvoreno na tu temu otkrivši da je pored svih problema utehu našla u manastiru Velika Remeta na Fruškoj gori.

Dara Bubamara ne krije više svoj privatan život od očiju javnosti iako je svesna da će je mnogi osuđivati. Ona je za nedavno otkrila sve detalje razvoda sa Milanom Kesićem i kako je isti preživela.

"Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj", otkriva pevačica.

"Nisam od onih osoba koje kada im se nešto dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim", dodala je Dara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja