DARA BUBAMARA ŠOKANTNO ISKRENA: Evo kad sam IZGUBILA NEVINOST! NEVERICA!
Foto: Printscreen

bez dlake

DARA BUBAMARA ŠOKANTNO ISKRENA: Evo kad sam IZGUBILA NEVINOST! NEVERICA!

Stars -

Članica žirija muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'' Dara Bubramara pričala je o škakljivim temama i otkrila detalje svog prvog seksualnog odnosa.

Iako se nedavno razvela od supruga Milana Kesića, Dara tvrdi da apsolutno nikada nije morala da bira između parnera i karijere.

"Ja to ne moram. Meni je partner i karijera, odnosno posao, kao i kada treba da spavaš ili treba da ručaš. To je sastavni deo mog života i ja to radim. Mene su svi upoznali kao Daru Bubamaru, ja nisam juče počela da se bavim pevanjem", objasnila je Dara.

Pevčica ne krije da je u njenoj karijeri bilo dosta blamova, pa se na pitanje da li joj se ikada dogodilo da je poželela da se zemlja otvori i da je nema i sama našalila.

"Danas ne. Bilo je blamova u mojoj karijeri, dosta. Ja sam nekad jako smotana, pa mi se desi da panem i svašta još. Bilo je svačega" iskrena je bila pevačica koja nije mogla da se priseti ni jednog svog blama u tom trenutku.Mnoge zanima kada je i kako Dara izgubila nevinost.

"Kasnije sam izgubila nevinost, što je potpuno čudno za današnje vreme. Zadovoljna sam i prvim iskustvom i svojim prvim dečkom", iskrena je bila Bubamara.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track