DARIN SADO MAZO NASTUP ZAPALIO SCENU: Prvo je jahala sedlo a onda vezivala Georgievog

Tvoje lice zvuči poznato

DARIN SADO MAZO NASTUP ZAPALIO SCENU: Prvo je jahala sedlo a onda vezivala Georgievog

Stars -

Humanitarna emisija "Tvoje lice zvuči poznato" donela je urnebesne imitacije, a veliku pažnju privukla je Dara Bubamara koja je na sceni jahala mehaničkog bika i vezivala Vlada Georgievog.

Pevačica je imala zadatak da imitira Madonu, a ceo nastup izgledao je veoma provokativno.

Kombinacija nastupa je kada je Madona jahala sedlo i numera sa koncerta u Parizu "Je t’aime moi non", kada kraljica popa vezuje momka, pleše mu u krilu i na kraju puca u njega.

Tako je Dara prvo jahala mehaničkog bika, potom joj se pridružio momak sa kojim je imala provokativan nastup sa sado mazo mentima.

Foto: Prva
Foto: Prva

Produkcija je imala iznenađenje za pevačicu, pa je umesto plesača Vlado Georgiev bio taj kojeg je Dara vezivala.

Dara nije to znala i zbunila se kada je videla njega. Ipak, Dara profesionalac, nastavila je performans, privezala pevača za stolicu a potom opkoračila. Od toliko Madona, scena se usijala! Po scenariju i originalnom nastupu, Dara je trebalo da puca u Vlada, a ona je pucala sebi.

Foto: Prva
Foto: Prva

"Htela sam da ga ispoštujem... Nisam znala da je ovo Vlado, iznenađenje jeo vo", zbunjena ali i ushićena je bila Dara očigledno zadovoljna svojim nastupom. Vlado je toliko bio oduševljen da je rekao kako će Dari dati 12 poena.

Foto: Prva
Foto: Prva
"Nisam nikoga vezivala, a onda je to bio Vlado, i ja sam se zbunila" i dalje je govorila Dara.

"Daro, ima segmenata gde nisi pevala jer si jahala. Jako si lepo jahala i konja i Vladu. Statistika pokazuje da jahanje konja ne donosi poene, jahanje Vlada donosi 12 poena", rekao je Ivan Ivanović kroz smeh.

"Mnogo mi je drago što su takmičari profesionalci, ovo su škakljive stvari koje nema svako hrabrosti da uradi i vama svaka čast... mislim da je i Vlado bio odličan. Imali smo Daru i Vladu kao Romea i Juliju...", rekla je Ana Kokić na kraju.

Foto: Prva
Foto: Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja