(VIDEO) DEBAKL BIJELOG DUGMETA U DISELDORFU: Blamaža, bruka, sramota, loše do bola...
Foto: Printscreen/Facebook

Fanovi hoće pare nazad

(VIDEO) DEBAKL BIJELOG DUGMETA U DISELDORFU: Blamaža, bruka, sramota, loše do bola...

Stars -
Goran Bregović, Alen Islamović i Tifa održali su koncert u Dizeldorfu u Nemačkoj, koji je prekinut zbog policije, a obožavatelji na društvenim mrežama su se požalili na izuzetno lošu organizaciju.

Koncert u Diseldorfu se trebao održati u sklopu turneje koja nosi naziv "Ko ne poludi nije normalan", a kojom se obilježava 40 godina od osnivanja Bijelog dugmeta. U sklopu ove turneje, članovi Bijelog dugmeta planiraju nastupiti u još nekoliko nemačkih gradova

Iako je za koncert u Diseldorfu vladao veliki interes, a karte su bile rasprodate još mesec dana unaprijed, bend i organizatori se nisu proslavili. Sudeći prema posetiocima koncerta Bijelog dugmeta u Diseldorfu i njihovim komentarima na Facebook stranici ovog događaja, koncert je bio "blamaža", "bruka i sramota" i "dno dna". Oni traže novac nazad jer, kako navode, nisu dobili uslugu za koju su platili kartu od čak 30 evra.

KO NE POLUDI TAJ NIJE NORMALAN Dodjite 13.02. u Düsseldorf LOFTHAUS HALLE na ludu noc i povedite neku maminu princezu Ne PROPUSTITE koncert godine

Posted by dvamedia.tv on понедељак 8. фебруар 2016.

Koncert je, kako navode, prekinula policija, ulaz na koncert je bio otežan, posetioci su dugo čekali u redovima, piće je bilo preskupo, ozvučenje izuzetno loše, a na jako veliki broj ljudi je bilo premalo toaleta.

Žalili i na muziku Gorana Bregovića, opisujući je "turbo folkom i jeftinim balkanskim šundom", nazivajući sinoćnji koncert "rekvijemom za Bijelo dugme" i "noći kad je turbo (trubo) folk definitivno nokautirao rock'n'roll".

"Ispali ste pravi nesposobni...Koncert je bio katastrofa... Žalosno što ste unistili reputaciju od jednoj tako poznatoj i dobroj band...i to samo za jednu noć... Ma čak i oni sami kao band su ispali bezobrazni i sinoć definitivno nesposobni a očigledno jako opterećeni!!!...Bijelo dugme...SRAM VAS BILO!!!...nikad vise!", jedan je od komentara.

"Kad sam morala preko prikolice da prođem uffff skontala sam kakav je organizator.......i nadala sam se samo dobroj muzici, ali i to je bilo loše do bola", bili su nezadovoljni fanovi Bijelog dugmeta.

Foto AP
Foto AP

EPK/Klix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track