DEČKO JOJ PLAĆA ŠKOLU: Jelena Krunić napušta SRBIJU, a kad čujete čime će se baviti, ŠOKIRAĆETE SE
Foto: Printscreen

MENJA PROFESIJU

DEČKO JOJ PLAĆA ŠKOLU: Jelena Krunić napušta SRBIJU, a kad čujete čime će se baviti, ŠOKIRAĆETE SE

Stars -

Jelena Krunić, bivša učesnica rijaliti šoua „Parovi”, rešila je da promeni život iz korena. Naime, Jelena se uskoro seli u Švedsku kod dečka Danijela Savića, gde će se za njega udati, ali i poraditi na svojoj edukaciji.

Jelena želi da postane profesionalna šminkerka, a za ostvarenje ove njene želje njen dečko će morati da izdovji veliku sumu novca.

"Jelena se malo zasitila rijalitija i burnog medijskog života, te je rešila da se odseli u Švedsku, povuče se u medijsku ilegalu i živi drugačiji život. U vezi sa tim, ona je odlučila da ostvari veliki san i postane profesionalni šminker. Ona je do sada što u „Parovima”, što u svojim video-klipovima, pokazala da joj šminkanje ide od ruke, pa je rešila da taj svoj talenat usavrši i da od njega živi.

Naime, Jelena planira da u Švedskoj upiše kurs za profesionalnog šminkera jedne poznate i veoma uspešne kompanije koja prozvodi šminku, a kada ga završi, dobiće međunorodno priznat sertifikat. Međutim, ona nema nameru tu da stane. Ona će potom da završi i master kurs, kako bi uz taj novi sertifikat mogla i da drži obuke za buduće šminkere. Pošto je reč o jakoj kompaniji, ovi kursevi nisu nimalo jeftini, te iznose oko 10.000 evra. Koliko znam, Daki će Jeleni platiti celokupno školovanje", okrio izvor koji je u blizak prijatelj Jelene Krunić.

Tragom ovih informacija stupili smo u kontakt sa Krunićevom, koja nam je sve potvrdila i naglasila da je srećna što je u budućnosti čekaju samo lepe stvari.

"Sve je istina. Šminkanje je nešto što oduvek volim, što mi dobro ide i čime želim da se bavim u budućnosti. Dosta mi je više svega i ružnih natpisa i skandala, došlo je vreme da se smirim i okrenem novi list. Ipak, najviše se radujem udaji za Danijela. Videćemo da se venčamo već do leta, pa onda kada završim svu papirologiju, da se zvanično preselim kod njega. To će se desiti, nadam se, već na jesen. Da bih dobila sve te papire, moraću da idem i na kurs švedskog jezika, pored ovog za šminkanje. Kada ga završim, vidimo se obavezno da proverite kako govorim na švedskom", rekla je kroz smeh Jelena.

Inače, Jelena je protekle praznike provela u krugu porodice u Čačku, a ti dani su joj neverovatno prijali, jer je zbog boravka u rijaliti šouu bila odvojena od svojih najbližih malo duže nego inače.

Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEVNULA JOJ ZADNJICA: Poznata srpska starleta završila polugola u snegu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track