DIRLJIV SUSRET U NEMAČKOJ: Aca Lukas prvi put sa ćerkom od razlaza sa Sonjom
Foto: Marina Lop

Kurir otkriva šta je Vuksanović juče radio

DIRLJIV SUSRET U NEMAČKOJ: Aca Lukas prvi put sa ćerkom od razlaza sa Sonjom

Stars -
Pevač otputovao u Nemačku, gde je uživao u vremenu koje je proveo s Viktorijom, a tom prilikom sreo se i sa Sonjom

Aca Lukas je video ćerku Viktoriju, koja je u sredu napunila četiri godine, posle petnaest dana otkako je njegova supruga Sonja, nakon odluke da se razvedu, otišla u Nemačku.Naime, folk pevač je, za naše manje upućene kolege, juče zaista otputovao u Diseldorf, gde se susreo s mezimicom, ali i još uvek zakonitom suprugom. On je u ovaj nemački grad stigao u ranim jutarnjim satima i pravo sa aerodroma otišao po Viktoriju i Sonju.- Aca je jedva čekao da stigne u Diseldorf jer se uželeo Viktorije, koja mu je mezimica. Pošto nije bio s njom u sredu, kad je devojčica slavila svoj četvrti rođendan, on je sada iskoristio priliku da joj odnese poklone. Lukasu je malu dovela Sonja i to je ujedno bio njihov prvi susret otkako je on predao papire za razvod njihovog petogodišnjeg braka. Ponašali su se civilizovano, a njihova ćerka nije mogla da primeti da se među roditeljima nešto dešava - govori dobro obavešteni izvor.

Jedva čekao da stigne u Nemačku... Lukas na aerodromu
Jedva čekao da stigne u Nemačku... Lukas na aerodromu

Kako dalje saznajemo, folk pevač je s detetom proveo dvadesetak minuta, a ponovnu priliku da se igra sa svojom mezimicom imaće već danas. On se dogovorio sa Sonjom da se vide pre nego što se vrati u Srbiju, ali na duže, kako bi i njih dvoje porazgovarali o svemu kroz šta prolaze. Folkerovi prijatelji ističu da mu je druženje s naslednicom i te kako prijalo te da je izrazito pozitivno uticalo na njegovo raspoloženje.U nadi da čujemo detalje vezane za susret sa ćerkom pozvali smo Lukasa.- Stigao sam u Diseldorf zbog koncerta, a o privatnom životu ne želim da pričam - rekao je Aca za Kurir, dok se Sonja nije oglašavala.Podsećanja radi, Kurir je ekskluzivno objavio informaciju da se Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode, što su još uvek zakoniti supružnici nedugo zatim i potvrdili. Sonja je spakovala ćerke i s njima otputovala u Nemačku kako bi se sklonila od pritiska javnosti.

O razvoduSONJA JE SJAJNA ŽENAAca Lukas ekskluzivno je za Kurir progovorio o razvodu. On je istakao da će Sonju voleti zauvek.- U braku, osim ljubavi, ima još mnogo stvari koje ga čine stabilnim. Nažalost, nas dvoje i pored tolike ljubavi nismo mogli da nađemo zajednički jezik kad je moj posao u pitanju, i iz dana u dan razlike su bile sve veće. Na kraju nepremostive, i to je pokvarilo naš celokupan odnos. Kad je Sonja u pitanju, reći ću vam jednu jedinu i pravu istinu - Sonja je jedna sjajna žena, majka, veliki laf, radnik i drug. Ona je bila moj najveći oslonac, moja podrška i sve. A pre svega, moja najveća i doživotna ljubav, majka mog mezimčeta Viktorije - rekao je Lukas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track