DIVAC ODBIO DA UĐE U POZORIŠTE: Nije hteo da gleda ženu!
Foto: Marina Lopičić

Čvrsta ruka

DIVAC ODBIO DA UĐE U POZORIŠTE: Nije hteo da gleda ženu!

Stars -

Vlade u salu nije ulazio, čekao ju je u kolima. Sećam se da je posle jedne probe Snežani saopštio da odlaze u Ameriku. Bilo mi je žao, otkriva Ljubiša Ristić

Dan nakon što je Kurir otkrio da je Snežana Divac igrala u holivudskim filmovima, Ljubiša Ristić je za naš list ispričao da je on prvi u supruzi Vlada Divca prepoznao talenat za glumu i dao joj ulogu u svojoj predstavi! Reditelj smatra da bi Snežana danas bila velika glumačka zvezda da je nastavila da gradi karijeru u Srbiji.Svuda s drugaricom- Snežanu i njenu najbolju drugaricu Bojanu Kovačević upoznao sam u jednom kafiću u Beogradu. Prišle su mi i rekle da su završile Akademiju i pitale da li mogu da dođu u Suboticu da rade. Pristao sam na to jer sam odmah prepoznao talenat. Za šest meseci, koliko smo sarađivali, Snežana je bila odlična glumica. Bila je profesionalac, lepo je izgledala i sve vreme je vredno radila - kaže Ristić.Reditelj otkriva da njen tadašnji dečko, a sadašnji suprug nije hteo da ulazi u pozorište!- On bi je dovozio i odvozio sa proba. U salu nije ulazio, čekao ju je u kolima. Samo smo jednom otišli na kafu i porazgovarali. Sećam se samo da joj je Vlade nakon jedne probe saopštio da odlaze u Ameriku. Bilo mi je žao. Da je ostala, siguran sam da bi napravila veliku karijeru. Nedavno smo se sreli u pekari i slatko ispričali - kaže Ristić.Nije znala šta je NBAI Snežana je svojevremeno pričala o saradnji s Ljubišom i odlasku u Ameriku.- Sasvim slučajno smo zakazali venčanje dan posle drafta u SAD i praktično na svadbi proslavili njegov prelazak u Lejkerse, iako ja u tom trenutku nisam tačno znala šta je to NBA. Pre nego što smo krenuli u Los Anđeles, u subotičkom pozorištu sam nekoliko meseci sarađivala s Ljubišom Ristićem i Radetom Šerbedžijom. Bila sam početnica, ali nikada nisam videla Šerbedžiju da je arogantan ili bez poštovanja prema mladim kolegama. Naprotiv, rado nam je otkrivao tajne zanata i bodrio nas - otkrila je Snežana.

Šerbedžija za KurirGrehota što je batalila glumu!Snežana je bila odlična glumica. Vredna i posvećena. Radili smo predstavu s Ljubišom Ristićem. Već tada je bila devojka Vlada Divca, mog velikog prijatelja. Baš smo se nedavno opet sreli kad sam bio u Los Anđelesu. Bili smo na večeri. Oni su divni ljudi koji me veoma inspirišu jer su veliki humanisti. Šteta je što je Sneža napustila glumu. Otišla je u svet i posvetila se porodici. Divno je što čujem da je od mene krala tajne zanata - kaže Rade Šerbedžija za Kurir.

RANI RADOVI SNEŽANE DIVAC: Supruga legendarnog košarkaša glumila KURVU u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track