DOČEK SRPSKE NOVE: Ana Kokić pevala, Rađen čuvao decu!
Foto: Stefan Jokić

Bez glamura

DOČEK SRPSKE NOVE: Ana Kokić pevala, Rađen čuvao decu!

Stars -
Pevačica nastupala u Beogradu, ali u restoranu nije bio njen muž, dok je Seku sve vreme podržavao suprug Veljko
Nikola Rađen
Nikola Rađen

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru prošao je u Beogradu bez nastupa na otvorenom, pa je slavlje uglavnom organizovano po klubovima i kafanama.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

Beograđane su zabavljale Ana Kokić, Ana Nikolić, Seka Aleksić, Jana i Jami i napravile provod za pamćenje.

Pobednica šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ nastupila je u jednoj vili na Dedinju, ali je iz publike nije slušao njen suprug Nikola Rađen. Vaterpolista, koji je suspendovan zbog uzimanja kokaina, ostao je da čuva njihove ćerke Ninu i Teu. Ana je zato, umesto svog dragog, u ponoć prvo poljubila pevača iz svog benda, a fanovima je poželela uspešnu godinu. Za razliku od nje, Seka Aleksić imala je podršku muža Veljka, koji je poveo i brata Romea. Na njenom nastupu provodili su se i „orlići“ Marko Grujić i Đorđe Despotović, ali i Soraja, koja je došla sa povećim društvom.

Veljko Piljikić
Veljko Piljikić

Podrška kolegeLUKAS UŽIVAO UZ ANU NIKOLIĆAna Nikolić dočekala je ponoć na bini u klubu „Kasina“. Nju je došlo da sluša gotovo „pola Beograda“, pa je red ispred kluba bio dugačak. U novo leto po julijanskom kalendaru uz njene hitove ušao je i Aca Lukas, ali i Marijana Mateus i Zvezdan Terzić. Pevačica je svojim provokativnim stajlingom izazivala muške poglede, dok su devojke bez stajanja đuskale sve do jutra. Pevačica je u ponoć poželela koncert u Areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track