ĐOGANI RIJALITI: Na Farmu posle Sanija i Natalije stiže i Gagi!
Foto: Marina Lopičić

Povratak u Lisoviće

ĐOGANI RIJALITI: Na Farmu posle Sanija i Natalije stiže i Gagi!

Stars -
Frontmen grupe Fanki Dži Gagi Đogani biće jedan od 24 učesnika Farme 7.

Gagi je presrećan što je dobio ponudu od produkcije i jedva čeka da uđe na imanje u Lisoviću.

"Gagi je baš uzbuđen zbog ulaska u rijaliti, danima vlada euforija u vezi sa spremanjem. Kupio je stvari koje će mu biti neophodne u onakvim uslovima, već je spakovao većinu stvari i broji dane do ulaska", rekao je izvor blizak denseru.

"Biće mu mnogo lakše nego u prethodnoj Farmi zato što će ovog puta sa njim biti Natalija i Sani, te neće biti sam, bez ikoga svog. Ono što mu je posebno drago je to što je dobio novu priliku da se pokaže narodu u pravom svetlu, jer nije bio zadovoljan svojim prethodnim učešćem i tada je naišao na mnogo negativnih komentara. On je nedavno bio na razgovoru sa produkcijom i presrećen je zbog ulaska u rijaliti", rekao je izvor.

Podsećamo, bivši suprug Anabele Atijas ima iskustvo u rijalitiju od pre nekoliko godina, kada je učestvovao u „Farmi 2“. Družio se sa reperom Đusom, a izgubio je duel sa Minom Kostić, te je napustio imanje. Nakon toga, Anabela se oprobala u Farmi 6, ali je napustila takmičenje zbog zdravstvenih tegoba prouzrokovanih alergijom.

Kako se pisalo u medijima, u novoj sezoni ovog rijalitija naći će se Vesna Zmijanac, Ivona Negovanović Cuca, Zvonko Pantović Čipi, Vanesa Šokčić, Sandra Partizan, Joca Stefanović, Halid Muslimović, Jelena Golubović sa mamom i drugi.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track