DOMIĆ PONAPIJAO GOSTE: Svi su pevali za STOJANA!
Foto: Printscreen

Spasimo život!

DOMIĆ PONAPIJAO GOSTE: Svi su pevali za STOJANA!

Stars -

Još jedno humanitarno veče za bolesnog Radeku održano je sinoć u Golubincima, gde je Dragi sa kolegama napravio haos uz narodnjake.

Borba za život petogodišnjeg Stojana Radeke, koji boluje od leukemije, ne prestaje!

Svi ljudi dobre volje maksimalno su se angažovali kako bi pomogli bolesnom dečaku da se što pre sakupi potrebna suma novca, da bi sa roditeljima otputovao u Nemačku na transplantaciju koštane srži.

Humanitarna dešavanja, koja se već nedeljama održavaju u mestima opštine Stara Pazova, masksimalno su privukla veliki broj poznatih lica koja se rado odazivaju pozivima.

Dragan Kadić
Dragan Kadić

Humanost su sinoć pokazali Dragi Domić, Savo Perović, ro|eni brat Darka Lazića, Dragan Lazić, Tea Tairović i drugi u pratnji Hopa Cupa benda zapevali u jednom klubu u Golubincima. Pored toga što su se pevači trudili da svojim prisustvom uveličaju veče, njih je ponela pozitivna atmosfera, pa su gostima ponaosob ispunjavali muzičke želje.

Najviše ovacija dobio je Dragi Domić, koji je prisutne odmah bacio u trans kada je zapevao Đanijeve i Šabanove pesme.Ludi provod trajao je do ranih jutarnjih sati, a sav prihod od pića biće uplaćen na žiro račun malog Stojana. S druge strane, u Starim Banovcima se takođe sinoć održalo humanitarno veče za Radeku, gde je prikupljeno preko 2.000 evra.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track