DONA ARES SE HRABRO BORI: Ne stajem dok ne pobedim rak!
Foto: Dragana Udovičić

Boriće se do kraja

DONA ARES SE HRABRO BORI: Ne stajem dok ne pobedim rak!

Stars -
Bosanskoj pevačici Azri Kolaković, poznatijoj pod nadimkom Dona Ares, lekari su dali dali šansu da će živeti do januara 2015. godine, a ona je godinu dana kasnije, srećna, nasmejana i kako kaže jača nego ikad.

Doni je 2014. godine otkriven karcinom, a pevačica je za domaće medije pičala o teškom periodi svog života. Ona je rekla kako samo oni koji su preživeli istu borbu znaju koliko je reško, kao i da je njenim roditeljima bilo najteže dok su gledali kako se njihova ćerka suočava sa opakom bolešću.

"Lekari su mi tada rekli da mi ne garantuju da ću živeti do Nove godine, ako se ne lečim. Vrlo je bitno reagovati na vreme, čim primetite bilo kakve simptome. Ja svoje nisam primetila na vreme, imala sam povišenu temperaturu, ali nisam joj pridavala značaja. Dok me nije oborilo", priča Dona.

Ona kaže da su joj svi rezultati bili loši, toliko da je mislila da će umreti od prve hemoterapije.

"Sve što je moglo da bude loše - bilo je loše. Nisam razmišljala da je rak nešto što me ubija, već da je tu da bih se ja opet rodila. Kad vam rak skine kosu s glave, tražite nešto lepo u sebi, a ne na sebi. Boriću se do kraja, ne stajem dok ga ne pobedim!" hrabro priča pevačica.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track