DOSTA IM BEOGRADA: Goca i Raša okreću novi list, sele se u Rumu
Foto: Damir Dervišagić

Ćao, nema više

DOSTA IM BEOGRADA: Goca i Raša okreću novi list, sele se u Rumu

Stars -

Bračni par želi da se odseli iz Beograda jer im više ne prija brzi način života, pa sada traže plac u Rumi na kojem bi napravili kuću

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković ozbiljno razmišljaju da se odsele iz Beograda, a kako Kurir saznaje, bračni par merka placeve u Rumi!Pevačica želi da sagradi kuću u prirodi, daleko od beogradskog brzog života, i da tako svojoj porodici priušti preko potreban mir.Pravac - Srem!- Goca i Raša su rešili da učvrste svoj brak. Zato su se preko prijatelja i raznoraznih agencija dali u potragu za placem. Najpre su se raspitali o cenama zemljišta u okolini Beograda, ali pošto im je to skupo, odlučili su se za Sremski okrug. Cene u Rumi su povoljne i sad je idealna prilika da se za malo novca kupi velika parcela. To Tržanovoj i njenom suprugu odgovara, pa trenutno traže idealnu lokaciju gde će zidati svoj novi dom - kaže izvor Kurira blizak pevačici.

Kućica, slobodicaGoca Tržan je duže vreme razmišljala o ovom potezu, a konačnu odluku je donela nakon turbulentnog perioda uzrokovanog Rašinom prevarom. Iako im je brak bio ugrožen, Goca je odlučila da ta Rašina prevara nije vredna rasturanja porodice, ali je i shvatila da im je potrebno drugačije mesto za život.

- Njih dvoje imaju ubitačan tempo života, a otkako nastupaju razdvojeno (Raša ima svoj bend Kilotona), ređe se viđaju. Kuća u prirodi je njihova zajednička želja. Velika je verovatnoća da to bude i montažna kuća, koja može biti gotova za samo dva meseca - kaže naš izvor.Goca Tržan je ostala nedorečena kad smo joj rekli da smo čuli za selidbu iz Beograda.- Nemam komentar. Hvala - rekla je kratko.

ŠvajcarciKREDIT JE RAZLOG ZA BEGStan u Mirijevu koji je Goca Tržan kupila na kredit dok je još bila u braku sa Ivanom Marinkovićem pevačici je kamen oko vrata već duže vremena. Pevačica se bori s ratama u švajcarskim francima.- Ona više taj stan u Mirijevu i ne gleda kao dom jer je zarobljena ogromnim ratama. Ono što je u opciji kad se odsele u Rumu jeste da taj stan iznajmljuje i da tako otplati kredit - kaže izvor Kurira.

UporanRAŠA ME JE SMARAO!Iako mnogi misle da je Goca Tržan ta koja je smuvala svog mladog muža, situacija je obrnuta!- On je mene startovao, strašno me je smarao. Svi su mislili da sam ja njega, ali ume i pilence da dohvati. Kada su nas otkrili, on je bio u fazonu „okej, reci šta da uradim“. Nas dvoje smo čitali knjige, gledali filmove, uživali jedno u drugom, to i dan-danas radimo. Njegova majka je divna, ja imam divnu svekrvu, koja moje dete doživljava kao unuku - rekla je Goca za Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja