DRAMA MARINE TADIĆ: Konj napao pevačicu, zgrabio je zubima za leđe!
Foto: Damir Dervišagić

Prvo ga mazila...

DRAMA MARINE TADIĆ: Konj napao pevačicu, zgrabio je zubima za leđe!

Stars -

Filmska scena dogodila se na jednom privatnom imanju nedaleko od Beograda, a u glavnoj ulozi bila je pop pevačica Marina Tadić.

Ipak, ta situacija nije bila deo nekog scenarija, već surova realnost, zbog koje je Marina umalo nastradala.Naime, pevačica je zajedno sa prijateljima posetila jedno etnoselo gde su rešili da provedu vikend.

"Kako imamo veliki broj konja, koje posetioci mogu da jašu, ona je poželela da se oproba u ulozi džokeja. Nekoliko minuta pre nemilog događaja, Marina je mazila našeg Atosa, kojem se dopala na prvi pogled, s obzirom na to da nije preterani ljubitelj timarenja. U jednom trenutku, ona se okrenula kako bi se fotografisala s njim, a Atos ju je od sreće zgrabio zubima za desnu stranu leđa", kaže naš izvor koji radi na pomenutom etnoselu.

"Ona je i tom trenutku od straha odskočila i vrisnula. Na sreću, nije bilo toliko strašno i prošla je tek sa nekoliko modrica", otkriva izvor.

"To se zaista desilo, ali ne tako skoro. Situacija nije bila toliko strašna, iako sam se uplašila. Veliki sam ljubitelj životinja, pa me to nije sprečilo da posle nekoliko dana uzjašem konja", rekla je Marina.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track