DRUGARICE PROKLETNICE: Ko je pevačica koja naskače na Sekinog Veljka?

Konačno otkrila dugo čuvanu tajnu

DRUGARICE PROKLETNICE: Ko je pevačica koja naskače na Sekinog Veljka?

Stars -
Pevačica još uvek ne želi da kaže ko Veljku šalje ljubavne poruke, a njeno okruženje misli da folkerka aludira na Sanju Maletić i Daru Bubamaru, s kojima je godinama veoma bliska
1 / 3

Seka Aleksić istakla je u svom novom blogu „Nemoj da me teraš da progovorim“ da jedna njena udata koleginica šalje ljubavne poruke njenom suprugu Veljku Piljkiću.Ona nije želela da otkrije identitet, kako ju je nazvala, bivše prijateljice, koja pokušava da joj uništi brak, ali su mnogi iz njenog okruženja pomislili da Seka aludira na Sanju Maletić i Daru Bubamaru jer je samo s njih dve sa estrade veoma bliska.

Sekin prezir- Koleginica koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje ne izaziva prezir, već tužne misli, ali, moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo toliko su smešne da je nemoguće čitati a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, zasad ne - navela je pevačica u blogu.Ovim povodom pozvali smo Sanju, koja uopšte nije bila iznenađena što su mnogi baš u nju uperili prstom:

Sanja: Nije o meni reč. Znam o kome se radi, ali na Seki je da vam to kaže
Sanja: Nije o meni reč. Znam o kome se radi, ali na Seki je da vam to kaže

Ne otkriva ime- Niste vi prvi koji me od jutros zovu zbog iste stvari, ali to nisam ja. Znam o kome je reč, ali vam u životu to ne bih rekla. Na Seki je da vam otkrije njeno ime ako to želi. Najveće dno dna koje žena sebi može da dozvoli jeste da muva muža svoje prijateljice - kaže Sanja, dok je Dara kao iz topa odgovorila da nema veze sa ovom aferom.- To su budalaštine. Sa Sekom se čujem svakog dana, ali se retko viđamo zbog naših obaveza. Ja se bavim svojim mužem, a ne tuđim - tvrdi Dara.Pozvali smo PR službu Seke Aleksić kako bismo saznali ko je koleginica koja pokušava da joj uništi brak, ali ni tamo nismo dobili odgovor jer će Aleksićeva, kao i njen muž, ostati pri odluci da još ne otkrivaju o kome je reč.

Dara: To su budalaštine. Ja se bavim svojim mužem, a ne tuđim
Dara: To su budalaštine. Ja se bavim svojim mužem, a ne tuđim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track