DRUGARICE, PROKLETNICE: Nataša Bekvalac SMUVALA dečka veoma bliske prijateljice!
Foto: Damir Dervišagić

Ups

DRUGARICE, PROKLETNICE: Nataša Bekvalac SMUVALA dečka veoma bliske prijateljice!

Stars -

Popularna pevačica smuvala je eks muža svoje nekad veoma dobre drugarice Manje iz Novog Sada

Nataša Bekvalac i Aleksandra Manja Lazukić družile su se kao tinejdžerke dok su živele u Novom Sadu, a godinama kasnije „novosadska barbika“ smuvala je Manjinog bivšeg muža Luku Lazukića, saznaje Kurir!

OVO JE BIVŠA ŽENA NATAŠINOG DEČKA: Nata je njena bleda kopijaNata i Aleksandra su približno istih godina, mislim da je Nataša samo dve godine starija od Manje. Dok su živele u Novom Sadu, njih dve su izlazile zajedno i baš se družile. Interesantno je da su im se uvek sviđali isti momci. Onaj koji se dopadne Manji lep je i Nati, tako da me ovo što se desilo s Lukom nimalo ne čudi - kaže izvor Kurira blizak Lazukićevoj bivšoj ženi.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Udaljile seIpak, nakon nekoliko godina druženja prijateljstvo ove dve Novosađanke je prestalo. Nije bilo nikakve svađe, jednostavno su prestale da se čuju. Ipak, sudbina je rešila da ih ponovo spoji na neki način!

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Pamti ih Novi SadNatašina karijera krenula je uzlaznom putanjom i vremenom je prekinula odnose s bivšim društvom. Sve ređe je bila u Novom Sadu, kako zbog gostovanja po emisijama, tako i zbog nastupa koje je imala, pa su jednostavno prestale da se druže. Ne znam da li je nekada slučajno srela Manju u rodnom gradu tokom svih ovih godina, ali sigurno znam da nisu ostale u kontaktu. U Novom Sadu se pamti to prijateljstvo između Nate i Manje, a setili smo ga se otkako je pevačica u vezi s njenim bivšim - kaže izvor.

ŠokiranaŠta će ti pevačica?Aleksandra Lazukić bila je zatečena kad je saznala za vezu bivšeg muža i Nataše Bekvalac.Iako Manja zna da devojke lude za Lukom i da važi za gradskog frajera, ona nije očekivala da će se smuvati s Natašom.Manja se nije mešala u Lukin ljubavni život nakon razvoda, ali šokirala se kad je čula da je s Bekvalčevom. Baš je to rekla prijateljicama, da ne može da veruje - kaže naš izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA SE OGLASILA POSLE VESTI DA JE NAŠLA MOMKA: Pogledajte šta je OBJAVILA na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja