DRUGO STANJE: Cuca viđena u klinici Narodni front
Foto: Dragana Udovičić

Da li je trudna?

DRUGO STANJE: Cuca viđena u klinici Narodni front

Stars -

Negovanovićeva u petak došla na pregled kod ginekologa sa dve drugarice, kojima je nakon izlaska iz ordinacije rekla da nije sigurna šta će da radi

Ivona Negovanović Cuca je trudna, ali to krije kao zmija noge, tvrdi naš izvor.Naime, pevačica koja je dospela u žižu javnosti pre nekoliko godina, kad je otkriveno da je upravo ona ljubavnica Šabana Šaulića, viđena je u petak na GAK „Narodni front“, gde je otišla na pregled.- Cuca je došla sa dve devojke, verovatno drugarice. Ona je ušla u ordinaciju, a one su je čekale ispred - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:- Iz ordinacije je izašla s doktorom, a čula sam kad je drugaricama rekla: „Ne znam još šta ću da radim.“ Pitale su doktora kako napreduje, a on je rekao da je sve u redu. Inače, oslovljavale su je sa Ivona - završava naš izvor.NeuverljivaKad smo pozvali Cucu da proverimo zbog čega je bila na ginekološkom pregledu, te da li možda ima lepe vesti, ona se zbunila i u početku ćutala, a onda se vadila da na kliniku nije išla zbog sebe.- Ja nisam išla tamo sama, išla sam sa sestrom. Nisam ja išla na pregled, kad budem bila trudna, znaćete svi - rekla je ne baš uverljivo Cuca.Inače, pevačica je u februaru ušla na Farmu, a već krajem marta je napustila imanje. Dok su jedne večeri ukućani odgovarali na pitanja gledalaca, pala je u nesvest, a neki farmeri su još tada pomislili da je trudna.Padala u nesvestOna o svojim vezama ne priča javno, pa tako nikada nije potvrdila informaciju da je od 14 godine sa Šabanom Šaulićem iako su nekoliko puta uslikani zajedno. I o vezi s muzičarem Radetom Čokanom nikada nije pričala, dok je on javno priznao da je varao ženu Zlatu s Negovanovićevom. Kad je došla na Farmu, Cuca se nije odvajala od plišanog medveda, za kojeg je rekla da je poklon od dečka, a u toku krize zbog zatvorenog prostora vikala je: „Ja volim njega, a ne sebe“. Ime dečka ni tad nije pominjala.

U „Parove“ ušla kao trudnicaProšle godine, tek što je ušla u „Parove“, Cuca je pala u nesvest, a onda zatražila i ginekološki pregled jer je posumnjala na trudnoću. Ona je zatim rekla kako je u trećem mesecu, a nakon toga nikada nije objasnila šta se dogodilo s bebom. Cuci je u rijalitiju pozlilo, te je usred noći dolazila Hitna pomoć. Tada su njeni cimeri posumnjali da je izgubila bebu. Ona je krila ko je otac njenog deteta, ali je Čokan otkrio da je on taj.- Ivona zna da sam oženjen i da imam decu. Za mene je ona veza bez obaveza, ali se zaljubila i od mene očekuje svašta. Iako sam oženjen, nikada se ne bih odrekao svog deteta. Ako se utvrdi da je trudna, priznaću dete - rekao je Čokan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track