DŽEJ ZA KURIR: Kocka me posvađala sa ćerkama!
Foto: Damir Dervišagić

Intervju, pevač otvoreno o porodici i paklu s porocima

DŽEJ ZA KURIR: Kocka me posvađala sa ćerkama!

Stars -

Ana i Marija su mi često govorile: „Tata, stani malo. Promeni se.“ Pokušavale su da me odvoje od tog poroka. Ali opet, o svom životu na kraju sam donosim odluke

Džej Ramadanovski priznaje da je mnogo propatio zbog poroka, a najteže mu je bilo kad je porodica želela da ga napusti zbog toga.Jedan od najboljih balkanskih pevača u intervjuu za Kurir kaže da su njegove ćerke Ana i Marija pokušavale da ga odvoje od kocke jer je gubio mnogo novca i uletao u dugove. Folker je, između ostalog, otkrio i u kakvim je odnosima sa zetom Adilom Maskutovićem, kao i o pripremi novog CD, koji će snimiti nakon više od decenije.- Radujem se zbog novih pesama. Prošlo je oko 13 godina. Ponovo se spojila ekipa, uključujući i legendarnog Braju i počeli smo da radimo. Dobar smo tim i nikad nismo bili spremniji da se napravi jedan kvalitetan CD.Kad god nešto snimiš, to postane hit, za razliku od brojnih tvojih kolega koji ulažu avione i kamione i opet ništa ne naprave?- Ne volim da ogovaram ljude sa kojima radim, ali mnogi misle da su uhvatili boga za muda. Uvek sam bio skroman, možda sam zbog toga i nagrađen.Misliš li da tvoje pesme postaju hitovi zato što ih peva Džej?- Marina i Braja su čudo i poznaju moj život, koji je specifičan. Oni prave takve pesme. To ti je kao kad dupe nađe pravu nošu. Da li ti se desilo da si ostao bukvalno bez dinara u džepu?- Mnogo puta sam ostao švorc. Morao sam da pozajmljujem novac, pa da vraćam od tezge. Imao sam dosta loših situacija kad su mi trebale pare, a ja ih nisam imao, i to u vreme kad sam bio zvezda i kad su svi mislili da sam milioner.Kad ti je u životu bilo najteže?- Dok sam se kockao. Tada sam često ostajao bez prebijene pare. Koliko novca si pukao?- Ne znam. Mnogo sam propatio i izgubio zbog toga. Poslednji put sam se kockao pre pet godina i bilo mi je teško da se odvojim od toga.Jesu li ti ćerke zamerile?- Bile su ljute na mene. Često su mi govorile: „Tata, stani malo. Promeni se, čoveče, primiri se.“ Pokušavale su da me odvoje od toga. Ali opet, o svom životu na kraju sam donosim odluke. Ljudi su te povezivali i s drogom.- Sa čim me sve nisu povezivali. Bio sam i kriminalac i uličar, ali nigde nisam pogrešio.Tvoja mlađa ćerka Marija radiokao vlasuljar u pozorištu?- Ona tamo nije zaposlena, uči još uvek. Talentovana je, umetnička je duša. Borac je i ponosan sam na nju.

NE OPRAŠTA MUI DALJE NE PRIČAM S ADILOMDa li si podržao ćerkinu odluku da se pomiri s Adilom?- Oni ponovo žive zajedno. Slušaj, odeš lepo kod mog pokojnog ćaleta i pitaš ga: „Zašto je vaš sin obio trafiku sa 11 godina?“ On ima prava da ti da odgovor. A kad sam napunio 19 godina i otišao u Italiju, šta onda ima da pitaš mog ćaleta šta ću ja da radim. Tako je i ovo. Ona ima pravo na svoj život i ko sam ja tu da se mešam i kvarim joj sreću. Da li si imao prilike da komuniciraš sa zetom nakon njihovog pomirenja?- On i ja ne komuniciramo. Ako bi mi prišao na normalan način, možda bih mu pružio ruku.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track