EKSKLUZIVNI PAPARACO: Muž Dijane Janković pušten iz zatvora! Priznao krivicu
Foto: Marina Lopičić

Rokvić na slobodi posle šest dana

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Muž Dijane Janković pušten iz zatvora! Priznao krivicu

Stars -

Pevačica Didi Džej sačekala supruga ispred CZ. On je osuđen uslovno na deset meseci zatvora, s rokom provere od tri godine

Danijel Rokvić, muž pevačice i kreatorke Dijane Didi Janković, juče je sklopio nagodbu s tužilaštvom i, posle šest dana provedenih u pritvoru, pušten je iz Centralnog zatvora!Rokvić je, kako saznajemo, u Prvom osnovnom sudu osuđen uslovno na deset meseci zatvora, s rokom provere od tri godine, pošto je priznao da je 12. oktobra u kancelariji u centru Beograda napao notarku koja nije pristala da mu mimo zakona overi punomoćje.

Didin muž, koji je u pritvoru bio od subote, iz Centralnog zatvora je izašao u 13.30. Ispred kapije sačekala ga je supruga. Čim je videla kako prilazi kapiji, istrčala je iz automobila i bacila mu se u zagrljaj kad su zatvorski stražari otvorili kapiju.- Konačno sam ponovo srećna, moj suprug je pored mene. Shvatite me, ništa više ne mogu da kažem - bilo je sve što je rekla novinarki Kurira u prolazu.Da je biznismen sklopio sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen, a potom i pušten iz pritvora, potvrdio je i njegov branilac, advokat Zoran Jakovljević.- Ispravljena je velika nepravda učinjena prema mom klijentu. Sve ovo uopšte nije trebalo da se desi - bio je kratak i Jakovljević.Kako je Kurir pisao, incident u kancelariji notarke dogodio se pošto je ona odbila da pevačici potpiše punomoćje kako bi njen suprug mogao da je zastupa u poslovima u Americi, uz obrazloženje da je to u nadležnosti suda. Besan zbog toga, počeo je da je psuje i vređa. Izrekao je i pretnje, a potom zamahnuo ka njoj. Na sreću, ona je izbegla udarac, ali sve je odmah prijavila policiji.

ZbunjenaDIDI PROMAŠILA ULAZ U CZPevačica Dijana Janković jedva je juče uspela da pronađe kapiju Centralnog zatvora na koju pritvorenici izlaze na slobodu.Prvo je odjurila na prijavnicu, ali zaposleni su joj objasnili da je na pogrešnom mestu. Kad je konačno pronašla pravo mesto, Didi Džej je uključila sva četiri migavca i nepropisno se parkirala, pa je, na njenu nesreću, došla i policija, koja ju je upozorila da pomeri vozilo. Baš u tom trenutku Rokvić se pojavio na kapiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track