EKSKLUZIVNO! ČABARKAPA SE VENČAO U ZATVORU: Pop im stavio krune iza rešetaka!
Foto: Kurir

Ekskluzivne fotke

EKSKLUZIVNO! ČABARKAPA SE VENČAO U ZATVORU: Pop im stavio krune iza rešetaka!

Stars -

Fotografije sa venčanja u zatvorskoj kapeli na kojem je Aleksandru i njegovoj supruzi Klaudiji pop stavio zlatne krune na glavu, nakon čega su razmenili nove burme, ekskluzivno objavljuje sutrašnji Kurir.

Aleksandar Čabarkapa (36) i njegova supruga Klaudija (43) venčali su se 26. januara u Centralnom zatvoru, a Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija s venčanja koje je obavljeno u kapeli Vaskrsenja Hristovog.Po običajimaNaša ekipa je tada jedina uslikala dolazak Klaudije Čabarkape s decom, majkom, kumovima i prijateljima u Centralni zatvor kod njenog muža Aleksandra Čabarkape, koji je postao poznat po aferama sa učesnicama TV rijalitija Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom Subotić. Klaudija je na sebi imala crno-belu haljinu, u kojoj je i stala pred oltar. Aleksandar Čabarkapa je tog dana obukao kariranu košulju i farmerke. Venčanje je, koliko vidimo na fotografijama, obavljeno po svim crkvenim običajima. Mlada i mladoženja su se držali za ruke, preko kojih je bio prebačen beli peškir, a pop koji ih je venčao stavio im je zlatne krune na glavu.Kako Kurir saznaje, žestoki momak iz Kaluđerice i njegova žena su tog dana razmenili nove venčane burme za novi početak. Čim smo dobili fotografije iz Centralnog zatvora, pozvali smo Klaudiju Čabarkapu.Najvažniji dan- Slobodno mogu da kažem da sam konačno ispunjena u svakom smislu. Venčanje je bilo emotivno, pustili smo i pokoju suzu. Ja sam srećna žena koja ima prelepu decu i muža koji je voli. Upravo smo se zbog toga venčali u crkvi i pred Bogom se zakleli na večnu ljubav. Naša ljubav će trajati večno. Posle dana rođenja moje dece, 26. januar je najvažniji datum u mom životu - rekla je Klaudija, koja sa Aleksandrom Čabarkapom ima četvoro dece, tri sina i jednu ćerku.Njih dvoje su se venčali u opštini još pre 13 godina. Aleksandar je u međuvremenu postao otac još jednog deteta, trogodišnje devojčice Magdalene, koju je dobio u vezi s tada maloletnom Aleksandrom Subotić (20). Ona je trenutno u rijalitiju „Parovi“.

Aleksandra nije verovalaPošaljite mi slike s venčanja!Kada je Kurir ekskluzivno objavio priču o crkvenom venčanju u zatvoru Aleksandra i Klaudije Čabarkape, jedina osoba koja u to nije poverovala bila je bivša Čabarkapina ljubavnica Aleksandra Subotić.Njoj su u „Parovima“ rekli šta se desilo i svi su očekivali njenu burnu reakciju. Ali Aleksandra se samo smejala.- Ma važi! Poverovaću tek kad vidim te slike s venčanja. Kad mu ono venčanje (građansko) nije značilo, ne znači mu ni ovo. Osećam se izdano, ali eto. Život je preda mnom. Smešno mi je - rekla je tada Aleksandra.

Pukla tikva

STARS OTKRIVA DRAMU: Saša Popović se plaši srčanih problema zbog svađe sa Karleušom

Popović je zapomagao da će zbog članice žirija doživeti infarkt

U današnjem magazinu Stars saznajte sve detalje svađe između Saše Popovića i Jelene Karleuše koja je završena tako što se direktor Granda plaši posledica po svoje zdravlje.

Zorica Brunclik govori o nemaštini koja je zadesila u životu i kako je njih četvoro delilo jedno jaje.

Ekskluzivne vesti sa estrade saznajte iz Starsa, najtiražnijeg magazina o poznatima.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track