EKSKLUZIVNO: Ćazim oteo Anu prve bračne noći
Foto: Zorana Jevtić

Sveže venčana Ana Nikolić se srela sa starom ljubavi

EKSKLUZIVNO: Ćazim oteo Anu prve bračne noći

Stars -

Pop zvezda i 11 godina mlađi reper posle tajnog venčanja u Beogradu otišli na nastup u Poreču kod albanskog biznismena, koji je svojoj nekadašnjoj devojci uputio originalne reči

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Ana Nikolić i njen muž Stefan Đurić Rasta prve radosti bračnog života iskusili su u hotelu Aninog bivšeg dečka Ćazima Osmanija, kod kojeg su imali spektakularan nastup i prvu bračnu noć! Albanski biznismen je svoju nekadašnju dragu lično dočekao u klubu svog hotela u Poreču i čestitao joj venčanje.- Da si se udala za mene, sad ne bi morala ništa da radiš! Šetkala bi se ko gospođa i uživala na plaži. Ali dobro, tako si odlučila i ja vam želim sve najbolje - rekao je Ćazim, zagrlio i izljubio Nikolićevu.Pevačica mu se zahvalila, ali mu nije ostala dužna.

Pozdravi i čestitke- Pa, da si ti mene tad voleo kao što si voleo Mandu, ja bih od tebe napravila najveću zvezdu! - šeretski je rekla Ana, odmah požurila na binu i počela nastup.Za neupućene, Manda Popović je sad već bivša Ćazimova devojka iz Crne Gore, koja je Nikolićevu pre tri godine fizički napala u hoteu, kad je čula da je u vezi s Osmanijem. Ta afera se neslavno završila po srpsku pevačicu tako što se Ćazim vratio Mandi.

Ljubav prštiIpak, očigledno da loše krvi više nema između bivših ljubavnika, jer je Ana dobila angažman u Ćazimovom klubu, a i nastupala je sa svojim suprugom, 11 godina mlađim reperom. A s njim je tek napravila haos na sceni! Njen muž ju je pošteno izvatao na bini! Hvatao ju je za guzu, butine i grudi, a poljupci su prštali na sve strane. Osmani je sve to posmatrao iz separea, u društvu svoje nove devojke, mirno i dostojanstveno. Možda mu i nije bilo svejedno što mu dragu sada drugi ljubi, ali mu je sigurno bilo barem malo lakše jer su Ana i Rasta napunili klub do poslednjeg mesta i napravili odličnu atmosferu.

Publika je vrištala i skandirala, oduševljena performansom srpske pevačice, koja je đipala s mužem i koreografom Ivanom Mileusnićem. Svaka pesma ih je pogađala, alkohol je tekao u rekama, pa su mladenci tek u ranim jutarnjim satima završili nastup. Nakon toga su otišli u apartman, u hotel Ćazima Osmanija, gde su proveli prvu bračnu noć.

Bez ljubomore... Ćazim ispraća Anu i Rastu iz hotela...
Bez ljubomore... Ćazim ispraća Anu i Rastu iz hotela...

... a pao je i zagrljaj
... a pao je i zagrljaj

GALANTAN Sve za gospodina i gospođu Đurić OSMANI ČASTIO MLADENCE NAJSKUPLJIM APARTMANOMAna Nikolić i njen suprug su, kako je Kurir juče pisao, prvu noć kao bračni par proveli u krevetu Ćazima Osmanija! Hotel je Čazimov, pa i krevet, zar ne?!Kako smo saznali, albanski biznismen je ponovo pokazao koliki je džek i džentlmen. Mladencima je za početak bračnog života poklonio noć u najskupljem apartmanu njegovog hotela.- Noć u elegantnom apartmanu s pogledom na more košta 700 evra! U Čazimovom hotelu sve je bukirano do kraja sezone, ali on tu sobu čuva za specijalne goste. Čim je saznao da se Ana udala, zvao je hotel i naredio da baš taj apartman sačeka nju i njenog muža - kaže izvor Kurira iz hotela.On dodaje da im je Osmani rekao da tu mogu ostati koliko hoće i da ih časti za medeni mesec, ali mladenci su morali da odu u Split na muzički festival.- Probudili su se negde oko podneva i poručili doručak u sobu. Jaja, kroasane, razne sireve, to je bila njihova želja, a naglasili su da im obavezno donesemo i ceđene sokove - otkriva izvor Starsa.Ana i Rasta su hotel Ćazima Osmanija napustili oko tri sata posle podne.

Strast na sceni... Mladoženja mladu nije ispuštao iz ruku
Strast na sceni... Mladoženja mladu nije ispuštao iz ruku

NagradaPRVI JAVNI POLJUBAC ANE I RASTEPevačica i muzičar su u Poreču na nastupu prvi put pred publikom pokazali prisnost. Sve do preksinoć niko od domaćih medija nije uslikao Anu Nikolić i Rastu zajedno.Tek kad su postali muž i žena, odlučili su da svetu pokažu koliko se vole, a njihov prvi javni poljubac zabeležio je ekskluzivno paparaco Kurira. Da li je kod Raste proradila i ljubomora jer ih je posmatrao Anin bivši ljubavnik, ne znamo, ali reper svoju ženu nije ispuštao iz ruku tokom celog nastupa!

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još:

BAKIR VREĐA USRED SRBIJE: Izjednačio Srpsku i Sandžak

OPREZ: Pedofil vreba decu preko igrice na mobilnom

ALARMANTNO: Uranijum ubija i 17 godina posle bombardovanja!

GLEDAĆE PORNIĆE UŽIVO: Gastoz postaje porno zvezda

7 priča o podmetanjima i falsifikatima

Pročitajte korisne savete kako da unapredite svoje zdravlje

Nadaleko su poznate blagodeti kineske medicine, čiji sledbenici dočekaju duboku starost u najboljem zdravlju.

Uz ovaj broj Kurira otkrivamo vam najefikasnije metode alternativnog kineskog lečenja kojepodrazumeva između ostalog i upotrebu eteričnih ulja.

Čitajte Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track