EKSKLUZIVNO! DINKIĆ PIŠE PESMU: Severina, daću ti popust zbog Kebe!
Foto: Beta, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Pesma za srpsku snajku

EKSKLUZIVNO! DINKIĆ PIŠE PESMU: Severina, daću ti popust zbog Kebe!

Stars -

Bivši ministar se pohvalio da je spremio najveći hit u muzičkoj karijeri, koji nudi Kojićki, ali neće joj naplatiti punu cenu zbog prijateljstva s njenim svekrom Draganom

Mlađan Dinkić napisao je novu pesmu, za koju je ubeđen da će biti najveći hit u njegovoj muzičkoj karijeri, i nudi ga pop zvezdi Severini Kojić, ekskluzivno saznaje Kurir.Bivši ministar je posle saradnje s Aleksandrom Prijović i Radom Manojlović odlučio da novu kompoziciju proda snajki svog velikog prijatelja Dragana Kojića Kebe, i to s popustom! Naš izvor, koji se igrom slučaja zatekao u Mlađinom društvu, posvedočio nam je da Dinkić želi saradnju sa Seve.Dobija i do 10.000 evra- Nedavno smo se okupili u jednom studiju. Dinkić je s nekim razgovarao telefonom, pohvalio se da ima hit za mnoge pevače i u jednom trenutku spomenuo i Seve. Nije otkrivao detalje, ali naglasio je da joj neće naplatiti punu cenu zbog drugarskih odnosa s Kebom - kaže naš izvor.Kako saznajemo, Dinkić svoje pesme sa saradnicima, među kojima je Saša Milošević Mare, naplaćuje do 10.000 evra, a koliki popust je dao Severini, nismo uspeli da saznamo jer je on juče bio nedostupan, a pevačicin menadžer nije znao detalje.Keba ga probio u Budvi- Verujte da ne znam ništa o tome, niti sam čuo za tog čoveka - rekao je Tomislav Petrović, a kad smo mu detaljno objasnili o kome je reč, dodao je:- Verujem da je uspešan, ali ja za njega nisam čuo. Do mene takve informacije nisu došle.Interesantno je da je Dinkića kao kompozitora probio upravo Keba, koji je njegovu pesmu „Sanjam“ otpevao na Budvanskom festivalu pre 12 godina.

PRIJOVIĆKA I RADA KUPILE NJEGOVE HITOVENajveći hit koji je do sada napisao Dinkić je „Totalna anestezija“, koji mu je Aleksandra Prijović platila 7.000 evra. Bivši političar je Dženanu Lončareviću napisao jednu pesmu, Saši Matiću dve, Tijani Dapčević tri, a Kiki Lesendrić ni sam ne zna koliko mu je Mlađan numera komponovao. Ana Bekuta je najavila da će snimiti dve numere s potpisom bivšeg ministra, a Radi Manojlović napisao je hit koji će folkerka tek objaviti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZAPEVALA U AVIONU: Ovako Seve zabavlja muža, prijateljicu, ali i PUTNIKE!

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja