EKSKLUZIVNO: Filip ljubio Ninu u rodnom Somboru
Foto: Erhad Tairovci

Krljanje

EKSKLUZIVNO: Filip ljubio Ninu u rodnom Somboru

Stars -

Voditeljka i mladi teniser proveli vikend u njegovom gradu. Upoznao ju je s porodicom, a kasnije su izašli u kafanicu, gde su se ljubili pred svima, misleći da ih niko neće fotografisati

Nina Lečić i Filip Krajinović svoju ljubav u Beogradu vešto kriju, ali zato kad odu u njegov rodni Sombor, ljube se pred svima. Upravo tamo ih je uslikao fotograf u noćnom provodu.Teniser je očigledno Ninu upoznao sa svojom porodicom, jer su njih dvoje, prema informacijama Kurira, proveli vikend u Somboru. Opušteno su izašli u kafanu „Džentlmen i dama“, gde su mislili da su sigurni. Od novinara možda i jesu, ali ne i od paparaca.- Nina i Filip su u kafanu došli oko ponoći. Držali su se za ruke i bili su baš dobro raspoloženi. Nina je toliko bila vesela da smo očekivali da će uzeti mikrofon i zapevati. Međutim, ona se nije odvajala od tenisera. Ljubili su se i plesali zajedno - priča sagovornik Kurira koji je te večeri bio u istoj kafani.

Uživaju... Filip je izveo Ninu u noćni provod  FOTO: Erhad Tairovci
Uživaju... Filip je izveo Ninu u noćni provod FOTO: Erhad Tairovci

Inače, fotografije kako Nina i Filip uživaju u noćnom provodu osvanule su na oficijelnoj Fejsbuk stranici „Džentlmena i dame“, ali ubrzo su i skinute. Pre nego što su iz nepoznatog razloga uklonjene, Kurirovo oštro oko ih je spazilo. Na njima se jasno vidi da ljubav između voditeljke i mladog tenisera cveta. Filip je čvrsto zagrlio Ninu oko struka i naočigled brojnih posetilaca sočno su se ljubili.

FOTO: Erhad Tairovci
FOTO: Erhad Tairovci

Čeka pravuLEKA I DALJE SAMUJEI dok je Nina samo mesec dana posle razvoda od Branislava Lečića uplovila u novu romansu, njen bivši muž je i dalje solo!Prema informacijama Kurira, Leka se u potpunosti posvetio njihovom zajedničkom sinu Lavu, kojeg viđa redovno, vodi ga na jahanje, na utakmice, u igraonicu... Osim brige o nasledniku, glumca još jedino zanima posao i uloge u pozorištu. Ali budući da je popularni glumac oduvek bio miljenik žena, ne sumnjamo da ćemo i njega vrlo brzo uslikati u nečijem zagrljaju!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja