EKSKLUZIVNO KO RANO RANI: Ivan Ivanović radi jutarnji program na TV B92
Foto: Nemanja Pancic

Ima svoje veče, a od sada i jutro

EKSKLUZIVNO KO RANO RANI: Ivan Ivanović radi jutarnji program na TV B92

Stars -
Produkcijska kuća poznatog voditelja biće zadužena za realizaciju projekta koji startuje početkom marta, a postoji šansa da se i on ponekad pojavi pred kamerama

Televizija B92 početkom marta dobija svoj prvi jutarnji program, i to zahvaljujući Ivanu Ivanoviću.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, popularni voditelj će pokrenuti projekat kakav do sada nije postojao na ovoj modernoj televiziji.On se ipak neće naći u ulozi domaćina, već će samo biti autor i producent emisije. Naime, iza novog projekta na TV B92 stoji Ivanovićeva producentska kuća, koja realizuje i njegov šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na Prvoj televiziji.Tri voditeljaNovi televizijski format uveliko je u fazi izrade, a početak emitovanja rezervisan je za prvu nedelju marta.- Ivan Ivanović će iza jutarnjeg programa stati kao autor i producent, a ne kao voditelj. Postoji mogućnost da se nekad i pojavi ispred kamera i gledaocima poželi dobro jutro, ali se o tome još nije dogovorio s menadžmentom televizije. Emisija će imati tri stalna voditelja, čija imena se još uvek čuvaju u tajnosti, a biće mnogo zanimljivih priloga i gostiju koji će uneti vedrinu i pozitivno raspoloženje u domove građana - govori naš dobro obavešten izvor.IzazovZa Ivanovića je ovaj projekat svojevrsni izazov budući da do sada nije radio slične formate. Zbog toga je maksimalno posvećen realizaciji ovog jutarnjeg programa, pa svojim idejama daje značajan doprinos.Podsećanja radi, Ivan Ivanović od 2010. godine vodi emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na Prvoj televiziji i ona je u međuvremenu postala kultna po njegovim stendap nastupima. Jutarnji program biće druga emisija koja se radi u Ivanovićevoj produkcijskoj kući.Pozvali smo Ivanovića, ali on nije bio dostupan za komentar.

Među svojimaMILADINOVIĆ SE VRATIO NA B92Informativna redakcija B92 biće osvežena novinarem Aleksandrom Miladinovićem, koji se vraća redakciji u kojoj je proveo pet godina. U okviru „Vesti u osam“ on će raditi temu dana.- Prilika da ponovo radim s najboljim urednicima i novinarima u Srbiji se ne odbija. Biti deo najkredibilnijeg informativnog programa je izazov jer baš na tom mestu vidim najveću mogućnost za dalji napredak - kaže Miladinović.

UDARNO Sa prolećnom šemom stiže mnogo noviteta BRANKICA STANKOVIĆ IMA NOVU EMISIJUPovodom saznanja da će Ivan Ivanović raditi jutarnji program, kontaktirali smo sa PR službom TV B92.- U okviru prolećne šeme na B92, koja počinje 1. marta prvom epizodom nove sezone „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, biće još mnogo noviteta, kao i dobro poznatih lica, koja ćemo blagovremeno predstaviti - rekla nam je Beba Dragić iz PR službe.Kako Kurir nezvanično saznaje, početkom marta startuje i novi serijal koji će raditi „Insajder tim“ sa Brankicom Stanković na čelu. Emisija će se emitovati jednom nedeljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja