EKSKLUZIVNO KRAJ LJUBAVI: Razvodi se Aca Lukas!

Folker ostavio suprugu Sonju

EKSKLUZIVNO KRAJ LJUBAVI: Razvodi se Aca Lukas!

Stars -
Vuksanović nedavno u Prvom osnovnom sudu podneo zahtev za pokretanje brakorazvodne parnice zbog sve učestalijih razmirica i nepremostivih razlika u braku

Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode se posle pet godina zajedničkog života, ekskluzivno saznaje Kurir.Pevač je pre tri dana preko svog advokata Prvom osnovnom sudu predao zahtev za pokretanje parnice, a kao glavni razlog za ovakvu odluku naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vreme.

Prelomio

- Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, seo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se svim silama potruditi da sačuvaju intimnost od medija - kaže pevačev prijatelj.Kako dalje saznajemo, Vuksanović se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja ćerka Viktorija. Iako više ne boravi na staroj adresi, Lukas svakodnevno obilazi ćerku.U želji da čujemo detalje vezane za novonastale bračne okolnosti, pozvali smo pevača, koji nije želeo ni da potvrdi ni demantuje naša saznanja.- Ne želim da pričam o svom privatnom životu - bilo je sve što je Lukas rekao.S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Sonja nije se javljala na naše pozive niti odgovarala na poruke. U njeno ime izjavu je dao advokat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa.- Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa deteta - rečeno nam je u advokatskoj kancelariji „Veselinović“.

I ranije imali krizeUpućeni u odnos Ace i Sonje tvrde da su oni krize u braku imali i ranije, ali su ih uspešno prevazilazili, te da nije isključeno da će se i ovoga puta možda pomiriti.Podsećanja radi, Aci je brak sa Sonjom bio treći, a njoj drugi. Iz prethodnih zajednica on ima sinove Lazara i Andriju i ćerku Miljanu, dok njegova žena ima ćerku Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem.

Vreme porodične idile...  Lukas i Sonja sa  ćerkom Viktorijom
Vreme porodične idile... Lukas i Sonja sa ćerkom Viktorijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track