EKSKLUZIVNO Lepa Brena: Vanbračnog sina Miroslava Ilića volim kao rođeno dete!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica prvi put priča o Devinu

EKSKLUZIVNO Lepa Brena: Vanbračnog sina Miroslava Ilića volim kao rođeno dete!

Stars -
Boba i ja za vezu Mire i Miroslava znamo od 1984. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, a i nismo hteli da neka naša izjava poremeti nečiji život

Lepa Brena, koja je bila svedok ljubavne veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, iz koje su dobili sina Devina, kog pevač nikad nije hteo da prizna, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir iznosi detalje njihovog odnosa.Vlasnica „Granda“ otkriva da s mužem Bobom Živojinovićem svih ovih 30 godina pruža podršku prijateljici koja živi u Americi i njenom sinu, koji nosi prezime majčinog bivšeg muža. Ona naglašava da je Devin za nju kao član njene porodice.Veliko prijateljstvo- Boba i ja za tu priču znamo od 1984 godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, a nismo hteli da neka naša izjava poremeti nečiji život. Ne vodim abrove i ne prepričavam tuđe stvari. Svako treba da očisti ispred svoje kuće, pa onda da zaviruje u tuđe dvorište. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Ona je predivna žena, s kojom ne moram da se čujem svakog dana da bih znala da je naše prijateljstvo čvrsto. Uspešna je i ostvarena. Mogu da kažem sve najlepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, kog moja porodica obožava - započinje Brena priču i nastavlja:Hvali Devina- Ovo je ipak 21. vek i veoma je lako dokazati ko je čije dete. Ljudi se sastaju i razilaze se i zbog toga deca ne treba da ispaštaju. Kad se Devin rodio, sve nas je očarao. Prošlo je 30 godina, a već je ostvaren momak, pametan, obrazovan, kulturan, vaspitan, i to sve zahvaljujući njegovoj majci. Obožava muziku. Volim ga kao što volim svoju decu i zato je on deo naše porodice. Uvek ćemo biti uz njega, bez obzira na sve okolnosti koje se dešavaju - rekla je pevačica.

ZAĆUTALI Ljut na Brenu i Popovića NE ZNAM ŠTA ILIĆ IMA PROTIV GRANDAZvezda nekadašnje Jugoslavije naglašava da nije lepo što je Ilić proziva na sve strane, iako vrlo dobro zna da je ona upućena u njegovu aferu.- Žao mi je što je Miroslav svih ovih godina toliko ostrašćen prema meni, Saši Popoviću i „Grandu“. Ne znam iz kog razloga ima takav stav. On dobro zna da znamo stvari koje baš nisu pozitivne za njega. Baš zato što smo bili saradnici, ružno je pričati o svemu tome. Smatram da smo bili korektni sve dok Mira nije sama odlučila javno da progovori. Nema razloga da imam negativan odnos prema njemu i posle svega stvarno mu želim svu sreću ovoga sveta - završava Brena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja