EKSKLUZIVNO: Mali verio Gogu! Ovako je sportista ZAPROSIO pevačicu!
Foto: Luka Šarac

Drugi put staje na ludi kamen

EKSKLUZIVNO: Mali verio Gogu! Ovako je sportista ZAPROSIO pevačicu!

Stars -

Pevačicu na Ciriškom jezeru zaprosio 15 godina mlađi Uroš Domanović, ona plakala od sreće

Goga Sekulić (39) sprema svadbu. Pevačicu je zaprosio njen 15 godina mlađi dečko Uroš Domanović, ekskluzivno saznaje Kurir.

Sportista je prošle nedelje iznenadio folkerku na Ciriškom jezeru - kleknuo je, stavio joj prsten i pitao da se uda za njega, a ona je oduševljeno rekla „da“.

- Goga nije ni slutila da će se veriti nakon pet meseci zabavljanja. Pošto su nedavno započeli zajednički život u Cirihu, mislila je da je to dovoljno, ali Uroš je imao druge planove - otkriva jedan Sekulićkin prijatelj i nastavlja:- Prošle nedelje Uroš je organizovao večeru u restoranu na jezeru i pozvao je pevačicinu sestru i zeta i još nekoliko prijatelja. Niko od njih nije imao pojma šta namerava, a on je posle večere ustao i rekao da ima nešto važno da saopšti. Zamolio je Gogu da stane pored njega, stavio joj prsten na ruku i zaprosio je. Pevačica je bila šokirana, zagrlila ga, rekla mu „da“ i počela da plače.Kako saznajemo, svadbu planiraju za sledeće leto u Beogradu.- Pevačica ne želi veliku feštu s pola estrade. Pozvaće samo rodbinu i najbliže prijatelje - kaže naš izvor.

Podsetimo, Goga je bila u braku s Igorom Ramovićem, koji je dva meseca nakon njihovog venčanja preminuo na njenim rukama u bolnici u Nemačkoj od posledica raka pankreasa. Dugo joj je trebalo da se oporavi od njegovog gubitka i neprijatnosti s njegovim roditeljima, s kojima je bila i na sudu. Drugu sreću pronašla je u Urošu, s kojim je već pet meseci nerazdvojna.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track