EKSKLUZIVNO: Mrkonjić obećao posao Šabanovom sinu, a dao ga Bekutinom
Foto: Kurir

Otkrivamo Pravi razlog svađe Ane sa Šaulićima

EKSKLUZIVNO: Mrkonjić obećao posao Šabanovom sinu, a dao ga Bekutinom

Stars -

Pevač se naljutio na Mrkonjića i pevačicu kad je saznao da je političar u javnom preduzeću zaposlio Igora, a ne Mihajla

Šaban Šaulić i Ana Bekuta dugo već ne pričaju, a njihovo prijateljstvo je puklo zbog Mrke.

Razočarani... Porodica Šaulić
Razočarani... Porodica Šaulić

Prema tvrdnjama dobro upućenog izvora, Milutin Mrkonjić je Šabanovom sinu, dok je bio ministar infrastrukture, obećao stalan posao u njegovom ministarstvu, gde je Mihajlo radio na određeno kao asistent šefa kabineta. U međuvremenu, Mrka je otišao s funkcije, a donet je zakon o zabrani zapošljavanja u javnim preduzećima, te je Mihajlo ostao bez posla.- Šaulići su u početku otkaz Mihajlu mirno prihvatili i nisu narušili svoj odnos s Mrkom. On im je obećao da će, čim bude bilo prilike, zaposliti njihovog sina - priča naš izvor i dodaje:- Šaban i Goca su verovali Mrki. Prošao je duži vremenski period, a posla nije bilo na vidiku. Taman kad su se pomirili sa činjenicom da za Mihajla nigde nema mesta, saznali su da je Mrka zaposlio Aninog sina Igora u jednom javnom preduzeću. Tada im je pao mrak na oči - priča naš sagovornik.

Obezbeđen... Ana sa sinom (levo)
Obezbeđen... Ana sa sinom (levo)

Šaulići su se osetili izdano i sve su rekli Mrki. U njihovu raspravu se umešala Bekuta i tada su prekinuli sve kontakte. Da su u svađi, niko nije znao, pred kamerama u „Zvezdama Granda“ Ana i Šaban su se trudili da ne pokažu da više ne razgovaraju.- Šaban i Goca su ubeđeni da ih je Milutin sve vreme zavlačio. Mihajlo je digao ruke od posla u javnom preduzeću i otvorio je perionicu veša - završava naš izvor.Kontaktirali smo s Mrkom.- Šta sad hoćete vi iz Kurira? Još nisu gotove letnje šeme - kazao je Milutin.Kad smo mu rekli da se pitanje tiče Šabana, prekinuo nas je i nije dozvolio da mu objasnimo o čemu se radi.- Nemojte, molim vas, da me uvlačite u ta g.vna - završio je on.Pozvali smo i Bekutu i Šauliće, ali se oni nisu javljali na telefon.

POBEGULJA Šaban neće s Anom u žiri SAŠA POPOVIĆ JE KOLATERALNA ŠTETAKao što je Kurir već pisao, Šabanov odlazak s mesta predsednika žirija „Zvezda Granda“ i prelazak u konkurentski šou „Pinkove zvezde“ nema nikakve veze sa Sašom Popovićem, već isključivo s Bekutom. Šaulić i Ana nisu u dobrim odnosima već duže vreme, ali im to prošle sezone nije smetalo da lepo funkcionišu u žiriju.Međutim, skandal koji je dospeo u javnost povodom SMS prepirke između Bekute i Šabanove ćerke Sanele, kao i Anine prozivke na račun Šabanovih pesama uslovili sa da kralj narodne muzike donese odluku da ode iz jata Saše Popovića, koji je ovog puta ispao kolateralna šteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track