EKSKLUZIVNO OTKAZALA TEZGU ZBOG BIZNISMENA: Evo gde će CECA pevati za DOČEK
Foto: Aleksandar Jovanović

Ekskluzivno

EKSKLUZIVNO OTKAZALA TEZGU ZBOG BIZNISMENA: Evo gde će CECA pevati za DOČEK

Stars -

Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: „Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim svadbu vaše ćerke.“ Zajedno ćemo nastupiti, kaže Bogoljub za Kurir

Ceca Ražnatović će Novu godinu dočekati na svadbi ćerke Bogoljuba Karića, saznaje Kurir. Dana Karić, naslednica srpskog biznismena, udaće se 31. decembra za Vranjanca Nikolu Stoilkovića, a na venčanju će, pored najveće balkanske zvezde, zapevati i Miroslav Ilić.

U Novu godinu ulaze kao bračni par... Dana Karić i Nikola Stoilković
U Novu godinu ulaze kao bračni par... Dana Karić i Nikola Stoilković

Ceca je rešila da za doček 2017. ne prihvati nijednu tezgu, već da se proveseli na svadbi prijatelja, na koju je pozvana kao gošća. Svakako, latiće se i mikrofona.- Šta god mladenci i domaćini budu poželeli, to ću i otpevati. Oni jesu uspešna familija, ali nikako ne smemo da zaboravimo činjenicu da su i muzička porodica. Svako od njih zna da svira bar po jedan muzički instrument. Oni su pravi domaćini i verujem da će to biti jedna vesela i lepa svadba. Pozvana sam u goste, radujem se njihovoj sreći i želim im sve najbolje u životu - kaže Ceca i dodaje da još nije odabrala poklon.

I vlasnik „BK grupe“ Bogoljub Karić potvrdio je za Kurir da će Ceca biti gost na svadbi njegove ćerke Dane 31. decembra u Beogradu.- Srećan sam što će naša najveća zvezda Ceca biti naša gošća. Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: „Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim vašu svadbu.“ Biće to jedan od najsrećnijih dana jer ću ja, posle mnogo godina, konačno desnom nogom kročiti na svoju, srpsku zemlju - uzbuđeno kaže Karić.Dodaje i da je „čovek od krvi i mesa“, te da ne može da garantuje da neće pustiti i koju suzu.- A što se tiče pevanja, naravno da ću zajedno sa Cecom otpevati neki duet. Dolazi nam i naš prijatelj i takođe velika zvezda Miroslav Ilić. Inače, pravićemo pravu srpsku tradicionalnu svadbu, sa svim običajima. Znate, kod nas Karića je običaj da na svadbu zovemo sve ljude kod kojih smo bili. Biće to veliko i veličanstveno veselje - rekao nam je Karić.

SudbinaZALJUBILI SE NA SVADBI!Dana Karić će sudbonosno „da“ reći Nikoli Stoilkoviću, biznismenu koga je letos upoznala na jednom svadbenom veselju. Oboje su se zaljubili na prvi pogled. Nikola je bivši rukometaš iz Vranja, a sada radi za jednu zagrebačku firmu. Dana je bila u braku s pevačem Danijelom Đokićem. Kako saznajemo, pripreme za svadbu uveliko traju. Osim dobre zabave, goste očekuje i bogata trpeza.

Miroslav IlićPOSLE VENČANJA IDEM NA TEZGU!Bogoljub je na svadbu pozvao i Miroslava Ilića.- Bogoljub mi je veliki prijatelj, a pošto se njegova ćerka udaje, sa zadovoljstvom ću biti gost na tom veselju. Nakon toga idem u Aranđelovac, na dogovoren novogodišnji nastup. Eto, vidite da ja sve stižem! - kaže Miroslav za Kurir.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track