EKSKLUZIVNO! PRVA ISPOVEST UJAKA KSENIJE PAJČIN Oprostili smo Filipu što ju je ubio
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

BOL

EKSKLUZIVNO! PRVA ISPOVEST UJAKA KSENIJE PAJČIN Oprostili smo Filipu što ju je ubio

Stars -

Saznajte prvu ispovest o pozadini jedne od najvećih tragedija na srpskoj estradi. Ujak Ksenije Pajčin, sa suzama je u razgovoru za Kurir poručio da je Filipu Kapisodi, koji je ubio Kseniju a zatim i sebe, sve oprostio!

Bog nek sudi i njemu i još nekim ljudima, kaže Nikola Kostić, Ksenijin ujak.

Ujak tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin Nikola Kostić došao je iz Amerike da bi posetio grob svoje sestričine na njen rođendan 3. decembra, kao i zbog premijere spota Danijela Alibabića za „Pjesmu za Kseniju“, u kom i on učestvuje.U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir Nikola prvi put govori o jednoj od najvećih tragedija na srpskoj estradi. Sa suzama poručuje da je Filipu Kapisodi, koji je ubio Kseniju a zatim i sebe, posle šest godina - sve oprostio!- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog nek im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javio od tragedije. Molim vas, ne bih o tome. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu. I njih boli sve to - kaže Kostić za Kurir.U njegovom srcu Ksenija i dalje živi.- Ksenija je prisutna u mom životu non-stop. Gotovo svakodnevno nailazim na znakove koji me sećaju na nju. Sećam se svega lepog što smo proživeli. Za nju sam uvek bio bata uja, bila je ljubomorna na sve devojke koje su mi prilazile. Nijedna joj nije odgovarala, sve su joj bile bezveze - kaže s blagim osmehom i dodaje:- Ja sam Kseniji kupio prvu barbiku, koliko se samo obradovala... Bila je nestašna, ratoborna, drugačija od svih. Jedinstvena. Svoja. Uvek mi je trčala u zagrljaj...A kako se Ksenijina majka bori s tugom?- Moja sestra Ljubica podnosi mnogo bolje nego što mislite. Ima mene i majku, ali opet je veoma teško. Ja čak znam u nekim trenucima da padnem, da se sakrijem od svih zbog tuge, ali mora se dalje. Ljubica bi mogla da dođe kod mene u Ameriku da živi, ali ona to ne želi. Dolazila mi je često u goste, ali neće da ode odavde zauvek - otkriva Ksenijin ujak.Nikola je potvrdio pisanje Kurira da stan na Voždovcu u kome je ubijena Ksenija ima novog vlasnika:- Ne znate koliko je puta Ljubica išla tamo i sama boravila. Ali, eto, prodali smo ga i tako je bolje.Kostić je u utorak veče bio u klubu „Tilt“, gde su se pevali Ksenijini hitovi.- Oduševljen sam što dosta mladih zna Ksenijine pesme. Hvala pevačima koji su došli i otpevali njene hitove. Bilo je to emotivno veče, nadam se da će zaživeti svake godine, da će postati tradicija - zaključuje Kostić.

Samo svojaODBILA UDVARANJE POZNATOG REPERANikola kaže da je Ksenija odbijala mnoge poznate muškarce.- Zvao je neki poznati reper, ne bih da otkrivam ime, želeo je da dođe po nju, ali ona nije htela. Svi su joj govorili: „Ksenija, je l‘ znaš ti ko je to?“ Ona bi im rekla: „Ma je l‘ znate vi ko sam ja?!“ Znam dosta ljudi kojima je pomogla. Jednoj koleginici, koju ne želim da imenujem, baš je učinila u životu. Postoje i oni kojima je pomogla da se skinu s narkotika.

Neostvarena želja maštala je o porodičnom miru SANJALA JE DA IMA SINA KAO ŠTO JE DANIJEL ALIBABIĆKsenijin ujak kaže da je pevačica maštala da jednog dana postane majka i da ima sina kao što je Danijel Alibabić.- Jednom prilikom mi je rekla da bi, kad bi imala sina, volela da bude kao Danijel. Eto, on to ne zna, a vama sam rekao. On je našoj porodici više od prijatelja - kaže Nikola.Alibabić je snimio „Pjesmu za Kseniju“, a u spotu se nakratko pojavljuje i Nikola.- Sva moja osećanja poslednjih godina stavljena su u tih nekoliko minuta spota u znak sećanja na moju sestričinu. Nisam imao nameru da snimam bilo šta, ali sam na kraju pristao da se pojavim na nekoliko sekundi i sada mi je drago zbog toga. Šest godina razmišljam o toj ekranizaciji, a prelomio sam na godišnjicu Ksenijine smrti, u martu ove godine. Tada sam rešio da ga definitivno snimimo - kaže Kostić.

Čitajte još u Kuriru:

PREDSEDNIK NIKOLIĆ O ZAHTEVU TRIBUNALA:Mladića će da ubiju u Hagu!

PA DA LI JE OVO REALNO: Naprednjak spava ko meče u zimu!

EGIPATSKI DOKTORI MONSTRUMI: Vadili organe izbeglicama

UŽASAN ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!

MUP REŠIO SLUČAJ IZ LAZAREVCA: Brat i sestra izmislili otmice

ISPOVEST ŽRTVE NASILJA BILJANE R.Ubijao me od batina jer nisam mogla da imam decu

ANJA MANDIĆ ZA KURIR O POKOJNOM SUPRUGU: Ne mogu da gledam mog Mandu na TV

VELIKI ZVEZDIN JUBILEJ: Dan kada se nebo drugi put otvorilo

POKLON DODATAK GURMAN DANAS U KURIRU: Recepti za slana i slatka posna jela!U najnovijem broju kulinarskog dodatka Gurman donosimo sjajne predloge za jela bez mesa koja možete da spremate u toku božićnog posta. U pitanju su slani i slatki recepti, a ovom prilikom izdvajamo lepinju sa krompirom, posnu rusku salatu, integralne kifle, medenjake i kokos kuglice. Ne propustite dodatak Gurman - svakog četvrtka u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track