EKSKLUZIVNO! RAZVODE SE ŽIKA I DAJANA? Već nedeljama ne žive zajedno
Foto: Aleksandar Jovanović

Kraj braka pevačice i producenta „Granda“

EKSKLUZIVNO! RAZVODE SE ŽIKA I DAJANA? Već nedeljama ne žive zajedno

Stars -

Jakšićeva se nije pojavila na proslavi rođendana svog supruga koju je upriličio u „Grandu“, što je podgrejalo priče o njihovoj rastavi

Dajana Jakšić je pre nekoliko nedelja napustila dvadeset četiri godine starijeg muža Žiku Jakšić, ekskluzivno saznaje Kurir!Jedna od najlepših domaćih pevačica i voditeljki i producent „Granda“ rešili su da se raziđu, ali o tome ne vole previše da pričaju, pa za krizu u njihovom braku zna samo njihovo blisko okruženje.Pevačica je, prema našim saznanjima, sa petogodišnjim sinom Dušanom otišla iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, ali je i dalje nepoznato gde se preselila.- Dajana i Žika više ne žive zajedno, a da u njihovom odnosu nije sve kao ranije, bilo je jasno kada je Jakšić nedavno u „Grandu“ slavio 53. rođendan. Cele noći je nazdravljao sa svojim saradnicima, a njegova žena i sin se nisu pojavili. To je svima bilo čudno. Čak su u neko doba noći saradnici počeli da zbijaju neumesne šale na račun njegovog braka - kaže naš izvor blizak „Grand produkciji“.On dodaje da autor emisije „Nikad nije kasno“ nije pričao o razlazu sa suprugom, ali je sve šale s osmehom prihvatio.- Niko ne zna razlog zašto je Dajana otišla od kuće. Svi se pitaju koja je to kap prelila čašu. Dajana se zbog braka sa Žikom odrekla svega i posvetila njihovoj porodici. Iako su joj mnogi stručnjaci predviđali blistavu pevačku i voditeljsku karijeru, ona se okrenula mužu i detetu i ništa drugo je nije zanimalo - završava naš izvor.U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Žikom i Dajanom, ali se on nije javljao, dok je njen broj telefona bio nedostupan do zaključenja broja.

Nije prvi put dok je Dajana slavila s dušanom, Žika bio u provoduNije došao na rođendan sinaPre dve godine prvi put su se pojavile priče da Žikin i Dajanin brak ne funkcioniše baš najbolje. Tada je pevačica sinu Dušanu proslavljala rođendan, dok je producent „Granda“ sedeo u kafani sa drugarima. On se nije pojavio u igraonici, što je mnoge navelo da posumnjaju da u njihovom odnosu nešto ne štima. Ipak, oboje su demantovali te priče, navodeći da je njihov dogovor bio da muškarci ne prisustvuju proslavi rođendana, pa je zato Žika drugare častio u kafani.

Puno korisnih informacija

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK DR KURIR: Najvažnija je pravilna nega kože

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte kako da sprečite negativan uticaj zime na kožu, zašto ne smete da se kupate vrelom vodom, kao i koje namirnice su prirodni čistači krvi.

Pored toga, otkrivamo kome i do kada važe stare zdravstvene knjižice.

Svake nedelje u Kuriru vas čeka puno korisnih informacija i saveta kako da sačuvate zdravlje!

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track