EKSKLUZIVNO! SVI DETALJI SVADBE VEKA: Prija i Milica pevaju Teu i Jelisaveti!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Venčanje košarkaša i glumice

EKSKLUZIVNO! SVI DETALJI SVADBE VEKA: Prija i Milica pevaju Teu i Jelisaveti!

Stars -

Po želji Miloša Teodosića, na njegovom venčanju s Jelisavetom Orašanin, koje će biti održano 25. juna u Beogradu, muzičke gošće biće Aleksandra Prijović i Milica Pavlović

Miloš Teodosić (30) i Jelisaveta Orašanin (28) venčaće se 25. juna u Beogradu, a na svadbenom veselju pevaće im Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, saznaje Kurir.

- Svadbena ceremonija biće u klubu „Privrednik“ u Beogradu. Iako su prvo hteli da venčanje bude negde u inostranstvu, zbog mnogobrojne rodbine ipak su odlučili da bude u Srbiji, po tradicionalnim običajima. Što se muzike tiče, još nisu bukirali glavni bend, ali znam da su se Miloš i Jelisaveta složili oko toga da Milica Pavlović i Aleksandra Prijović bude specijalne gošće na svadbi - tvrdi izvor Kurira.

(KURIR TV) POPLAVELI OD HLADNOĆE Aleksandra Prijović i Aco Pejović promrzli na snimanju spota

Ovo nije ništa čudno budući da je Teo odličan prijatelj sa Prijinim dečkom Filipom Živojinovićem, pa će mu njih dvoje svakako biti gosti na svadbi.

- Milica je u avgustu prošle godine pevala na proslavi košarkaškog srebra iz Rija, a Miloš se odlično proveo, čak se s pevačicom i fotkao, što ne radi baš često. Priju je letos slušao nekoliko puta u društvu Živojinovića. Ukoliko njih dve tada budu bez angažmana, sigurno je da će biti deo Teovog svadbenog veselja - kaže naš sagovornik.

ONE SU ODUVALE: Milica Pavlović iz publike izvela Anu Kokić, a onda je nastao HAOS NA BINI!

- Nemam vremena sada, u gradu sam, napisaću vam odgovor u poruci - poručila je pevačica i od tada se više nije javljala niti je odgovarala na naše poruke.

Šuška sePOŽURILI ZBOG JELISAVETINE TRUDNOĆE?Vest da će košarkaš i glumica na ludi kamen stati posle samo četiri meseca veze pokrenula je glasine da je Jelisaveta Orašanin u drugom stanju!Teodosić i Orašaninova u ljubavi su od januara 2017. Njihova romansa otkrivena je nakon njenog povratka iz Moskve, gde Miloš igra za CSKA. Čim su mediji počeli da pišu o atraktivnom paru, usledio je njihov raskid. Pisalo se da su kamen spoticanja bili njihovi bivši partneri, glumac Vuk Kostić i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović. Kako god, Jelisaveta i Miloš su se vrlo brzo pomirili, a još brže zakazali svadbu!- Sumnjamo da je trudna, ali nije nam potvrdila - kaže za Kurir izvor blizak paru.

JELISAVETA SE NA LETO UDAJE ZA TEODOSIĆA: A evo šta Miloševi roditelji misle o snajki!

I. Ercegovčević - J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track