EKSKLUZIVNO U STORIJU: Daniel Kajmakoski čeka dete sa 13 godina mlađom izabranicom!
Foto: Story

Beba stiže u februaru

EKSKLUZIVNO U STORIJU: Daniel Kajmakoski čeka dete sa 13 godina mlađom izabranicom!

Stars -

Pobednik prvog takmičenja „X faktora Adrija“ i njegova devojka Kristina Dimitrievska (20) vrše poslednje pripreme za dolazak novog člana porodice

Popularni makedonski pevač Daniel Kajmakoski (33) broji dane do najlepšeg trenutka - postaće otac već sledeće godine!Kako ekskluzivno saznaje magazin Stori, pobednik prvog takmičenja „X faktora Adrija“ i njegova devojka Kristina Dimitrievska (20) vrše poslednje pripreme za dolazak novog člana porodice.

- Kristina i Daniel su presrećni! Mnogo se vole i dete će zaista biti kruna njihove iskrene i velike ljubavi. Odlično funkcionišu i on je odmah rekao da je ova lepotica žena za ceo život! Posle nekoliko meseci zabavljanja počeli su da žive zajedno i shvatili da su spremni i za sledeći korak, za bebu - kaže izvor Kurira blizak pevaču.

Manekenka Kristina Dimitrievska osvojila je srce popularnog pevača prošlog leta. Ona je 2014. ponela titulu mis Nove godine Balkana i nesuđena je mis Makedonije 2015. Opširnije o ljubavi Daniela i Kristine, kao i o iščekivanju prinove, u novom broju Storija, koji je od danas u prodaji.

M. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track