EKSKLUZIVNO: Vlada i Marija se tajno venčali u Las Vegasu!

Voditelj Pinka stao na ludi kamen

EKSKLUZIVNO: Vlada i Marija se tajno venčali u Las Vegasu!

Stars -
Stanojević i Žujovićeva izgovorili „da“ u Las Vegasu u kapeli u kojoj su to uradile i mnoge svetske zvezde - Elvis Prisli, Ričard Gir i Džordan

Vladimir Stanojević venčao se u tajnosti u Las Vegasu sa dugogodišnjom devojkom Ana-Marijom Žujović. Kako Kurir saznaje, par je posle veridbe odlučio da vezu ozakoni prvo u Americi, a potom će u septembru sledeće godine prirediti veliko slavlje u Beogradu za prijatelje i rodbinu.

Do hotela se odvezli limuzinom... Mladenci
Do hotela se odvezli limuzinom... Mladenci

Voditelj televizije Pink i svetska prvakinja u fitnesu sudbonosno „da“ izgovorili su u kapeli u kojoj su se na večnu ljubav zaklele i mnoge svetske zvezde, kao što su Elvis Prisli, Ričard Gir i košarkaš Majkl Džordan. Marija je na sebi imala prelepu belu venčanicu i cvet u kosi, a kao i svaka mlada nosila je bidermajer od žutog prirodnog cveća.Kao što je tradicija u Vegasu, odmah nakon venčanja novopečeni mladenci su se u luksuznoj limuzini odvezli do hotela, gde su proveli prvu bračnu noć.

Bela venčanica i smoking... Vlada i Ana-Marija
Bela venčanica i smoking... Vlada i Ana-Marija

U razgovoru za Kurir, Vlada otkriva da je presrećan što se oženio.- Venčanje je proba pred ono glavno, koje će se desiti u septembru u Beogradu. Sjajno smo se proveli, malo se kockali, išli u noćni provod - rekao je popularni voditelj.

Elvis matičarI KON SE OŽENIO U GRADU GREHA!Marko Kon se 2012. sa Milicom venčao u Las Vegasu. On je rekao da je svadba bila kao iz bajke i da jedva čeka da unucima prepriča kako je njihovu baku odveo u Grad greha, gde ih je venčao lično Elvis Prisli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track