EKSKLUZIVNO ZA KURIR Golubovićeva žena: Posle Farme ću znati da li ću ostati u braku s Kristijanom!
Foto: Nemanja Pančić

Otvorila dušu za naš list

EKSKLUZIVNO ZA KURIR Golubovićeva žena: Posle Farme ću znati da li ću ostati u braku s Kristijanom!

Stars -
Nadam se da zna šta radi! Ja ću ga čekati i kad se vrati, znaću da li su njegova osećanja ostala ista, kaže Ivana Veljković

Supruga Kristijana Golubovića, Ivana Veljković, s kojom ima osmomesečnu ćerku Veru, u ekskluzivnom razgovoru za Kurir otkriva da joj je teško bez njega.Iako ga svakodnevno gleda u prisnom odnosu sa Stanijom, Balerinom i Medenicom, ona će ga sačekati da izađe s Farme i tada će porazgovarati s njim o svemu. Od početka rijalitija Ivana se krije i na sve načine izbegava da govori za medije, ali ju je ekipa Kurira pronašla u Kraljevu. Kad smo joj pozvonili na vrata, izašla je s bebom u naručju. Prvo nije želela da razgovara, ali se predomislila i istakla da nije htela da daje izjave, a sad je pristala jer smo došli čak iz Beograda.- Trpim pritisak sa svih strana. Morala sam i da se preselim. Kristijan je u žiži javnosti i jedino vam on može dati odgovore na sve kad se vrati. Ćerka mi se razbolela, pa ceo dan idemo po lekarima. Samo o njoj brinem, ona mi je sve, ostalo je manje bitno. I ja sam nešto bolešljiva - započinje Ivana i nastavlja:- Vodim se samo onim što vidim svojim očima. Ne želim da komentarišem da li mu se Stanija, Medenica, Balerina i ostale nabacuju, niti me one zanimaju. Ne znam kakva su mu osećanja prema njima. On je tamo i vrlo dobro zna šta radi. Bar se nadam da zna šta radi! Ja ću ga čekati da se vrati i tada ću znati da li su njegova osećanja prema meni ostala ista. Videćemo da li će naš odnos biti isti kao pre „Farme“ - rekla je Golubovićeva žena.

Čeka muža... Ivana sa bebom u njihovom stanu u Kraljevu - FOTO KURIR
Čeka muža... Ivana sa bebom u njihovom stanu u Kraljevu - FOTO KURIR

Ivana je kazala da se plaši da Kristijan ponovo ne ode u zatvor, zbog čega se rasplakala.- Teško mi je. I pre su mu govorili da možda neće ići u zatvor, pa je odležao osam godina, pa 14 godina. Ne znam šta ću ako se Kristijan vrati u zatvor. Ne želim da prođem kao njegova prva žena Danijela, koja je tada u naručju držala bebu. Ne bih podnela da Kristijan ne vidi ćerkine prve korake, da ne čuje njene prve reči. Isto tako nije bio prisutan u Lazarevom odrastanju. Ne želim da se to ponovi s Verom. I njemu bi bilo teško. On je sada na Farmi, a njoj je izbio prvi zubić i naučila je da sedi, ništa nije video - priča Ivana i otkriva da se zbog pretnji vratila u Srbiju iz Nemačke.- Dobijali smo pretnje dok smo živeli u Nemačkoj, ali sada ne. Upravo sam zbog toga i prešla u Kraljevo, jer su mi ovde porodica i prijatelji. Živela sam kod majke, pa sam bila prinuđena da iznajmim stan jer su me svi uznemiravali. I dalje ne mogu da poverujem da ste me pronašli - završila je Ivana.

OpsesijaBalerina špijunira Kristijana u WCJelena Milošević je toliko odlepila za Kristijanom da ga uhodi po imanju. Kriminalac nema mira ni u WC jer ga Balerina špijunira dok vrši nuždu.- Ne mogu da verujem, jao koliko toga ima. Nema veze, papučom ćeš razmazati. Ti si se bukvalno upiškio. Ja želim samo da budem tvoja jedina, je l‘ znaš. Hoće li tako biti? - upitala je Balerina, koja se iznervirala kad je dobila negativan odgovor.Kad je Kiki izašao iz kabine, počela je da skače na njega. On ju je smirivao, a onda ju je i šutnuo.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track