EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zdravko Čolić i njegov organizator pomažu Amelu Ćuriću!
Foto: Dragan Kadić, Printskrin/Youtube

Znaju kako je njima bilo na početku

EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zdravko Čolić i njegov organizator pomažu Amelu Ćuriću!

Stars -
Za njegov koncert se uvek traži karta više, a sada želimo da pomognemo i mladim nadama, govori Fantom

Zdravko Čolić je za 12. septembar zakazao veliki koncert u Lincu. Sa njim na bini naći će se i mlada nada bosanskohercegovačke muzičke scene, Amel Ćurić.

Oni će nastupati u TipsAreni, drugoj najvećoj dvorani u Austriji, a to je samo jedan od nastupa velemajstora Zdravka Čolića u sklopu njegove turneje "Vatra i barut".

Organizator ovog spektakla Fikret Vukalić Fantom kaže da je zadovoljan dosadašnjom prodajom karata koje se mogu kupiti iz cele Evrope, ali i da to nije ništa neuobičajeno kada je u pitanju zvezda kao što je Zdravko.

Fikret Vukalić Fantom, Foto: Printskrin/Youtube
Fikret Vukalić Fantom, Foto: Printskrin/Youtube

"Za njega se uvek traži karta više i uvek vlada odlično interesovanje", rekao je Fanton, a onda otkrio i zašto je baš mladog Amela izabrao za gosta ovog koncerta.

"Oduvek sam želeo da pomažem amaterima i mladima jer su oni željni karijere i uspeha. Vrlo su talentovani a bitno im je da ih neko usmeri samo. Kada sam prvi put čuo Amela pomislio sam "Bože oprosti, evo ga moj Čola", a onda sam došao u situaciju da mu pomognem. On mnogo voli da peva Čoline pesme, a svaki pevač jednog dana treba da ima zamenu. Nadam se da će baš on biti Zdravkov jer zaslužuje."

Photo by Muris Beglerovic

Posted by Amel Curic on петак 10. септембар 2010.

Amel ga je vratio na početak saradnje sa Zdravkom Čolićem a on je odlučio da mu pomogne i usmeri ga na pravi put.

"Kada sam pozvao Ćurića priznao mi je da ovo nije mogao ni da sanja. Pevao je toliko Zdravkovih pesama a sada ima priliku da se druži i sarađuje sa njim", govori nam Fantom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track