Svetska ekskluziva iz Pariza

KURIR TV U BEKSTEJDŽU SA VIKTORIJINIM ANĐELIMA: Viktorija sikret obeležava 20 godina postojanja

Stars -

Paris je večeras centar svetske mode. Najpopularniji modni spektakl na svetu revija "Victoria's secret show" večeras obeležava 20 godina postojanja. Poznatim Grand Paleom (Grand Palais) večeras ce proći najveće svetske zvezde.

Irina Šajk, Aleksandra Ambrozio, Adrijana Lima samo su neke od najpoznatijih svetskih top modela koje će večeras poneti modele najporodovanijeg i najpopularnijeg brenda na svetu.

Ekskluzivno, Kurir je jedini od srpskih medija koji je zavrio u bekstejdž sa poznatim manekenkama. Modni šou koji se večeras održava u Parizu, emitovaće se pred praznike na NBC. Osim modela, po tradiciji, na sceni će nastupati svetske poznate zvezde. Prethodnih godina to su bili Kanje Vest, Rijana, Tejlor Svift, Džastin Biber, Niki Minaž, Ašer i drugi izvođači. Večeras, modnom performasnu se pridružuje Ledi Gaga kao i Weekend.

Večeras će premijerni biti predstavljen "Fantasy bra", brsushalter vredan 3 miliona dolara, koji će poneti Jasmina Tuks. Za izradu ovog brushaltera bilo je potrebno čak 700 sati, a optočen je sa 9 000 kamenja. "Fantasy bra" je ručno rađen, a ukrašen je sa sa dijamatima i draguljima u 18-karatnom zlatu. Tamnoputa lepotica ne krije koliko je srećna što će ona biti ta koja će poneti skupoceni brushalter.

"Probala sam sam fantazi bra. Kao prvo velika je čast da sam od svih devojaka baš ja izabrana da ga nosim. Fantastično je ali moram reći da je poprilično težak. Fantastično izgleda optočen kamenjem. Jedva čekam da šou počne", rekla je Jasmina koj je je pripala velika čast.

(Biljana Obradović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track