EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA: Bilo je MRAČNIH i TEŠKIH puteva u mom životu, a Bog mi je onda dao...
Foto: Dragana Udovičić

Proslavila 35. rođendan

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA: Bilo je MRAČNIH i TEŠKIH puteva u mom životu, a Bog mi je onda dao...

Stars -

Pevačica Emina Jahović Sandal proslavila je 35. rođendan, koji je provela u društvu prijatelja i porodice, supruga Mustafe i sinova Jamana i Javuza.

Jahovićeva je ovim povodom ispričala koliko je joj je bilo teško u životu, ali da je zbog mnogo razloga danas srećna žena.

"Kada pogledam unazad, toliko stvari sam prošla u životu. Prošla sam kroz mnogo različitih puteva. Neki od njih su bili laki i radosni, neki teški i mračni. Međutim, šta god da se desi, uvek pokušavam da budem jaka, jer je život upravo to - jedno iskustvo kroz koje prolazimo, a ne problem koji treba rešiti! Ono što je najvažnije, Bog me je blagoslovio divnom porodicom, prijateljima i rodbinom, saosećanjem i empatijom za druge, volim ljude bez pravljenja razlike između religija", poručila je Emina.

(FOTO) DOBILA JE NEOČEKIVANI POKLON, ALI NE OD MUSTAFE: Evo ko je Emini PRVI čestitao rođendan

"Bog me je blagoslovio talentom za muziku, kako bih osećanja mogla da podelim kroz melodiju i reči. Bog me je blagoslovio da dobijem svoju drugu porodicu i veliku armiju fanova. Da rastem i sazrevam s njima od svoje 18. godine. Dakle, da li sam ja srećna žena? Jesam. Takođe sam srećna što imam vas i što sam u stanju da primam ljubav i podršku sve ovo vreme. Hvala vam na svim prelepim rođendanskim željama i pozitivnoj energiji koju sam primila od vas. Vaš veoma ponosni 35-godišnji Jarac", rekla je Jahovićeva.

Bonus video

(VIDEO) MENJA PROFESIJU: Milan Kalinić PEVAO u kafiću, pogledajte kako!

Alo/A. Čanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track