EMOTIVNA ISPOVEST LUKASOVE ŽENE: Željko Šašić je vređao i maltretirao naše dete jer je ostavljen
Foto: Damir Dervišagić

Nastavak sukoba bivših

EMOTIVNA ISPOVEST LUKASOVE ŽENE: Željko Šašić je vređao i maltretirao naše dete jer je ostavljen

Stars -
Sonje Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića, ogorčena je na pevača jer je uključio u medijsko prepuvacanje i njihovu ćerku Sofiju.

"On se okomio na mene evo već deset godina. Iz poštovanja prema svom detetu njega ignorišem punih deset godina i ćutim o svemu. Međutim, sada je već dete upetljao i to debelo i ja to više ne mogu da trpim jer je to jedino što me boli. Ja mogu i moram, on ne može i ne mora", rekla je Sonja i objašnjava šta bi moglo da bude razlog Šašićevog gneva.

"On je i dan-danas ljut jer je ostavljen, a bolje da se zapita zbog čega je ostavljen, pa će onda možda biti jednog dana opet u stanju da ima jedan zdrav odnos i normalnu porodicu. Neka pravi decu i nek vidi kako će s njima da ga i ta deca i nek vidi kako će s njjima da ga i ta deca ne bi ostavili i okrenuli mu leđa", iskrena je Sonja.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Ne huškam ćerku

"Sonja nikada ne suška. Naprotiv, Sonja je huškala da ona ima zdrav odnos sa ocem jer je meni bitno to zbog nje i zbog njenog daljeg razvoja ličnosti. Ali kada je dete samo videlo neke stvari i procenilo, onda je to strašno. Ja verujem da njemu nije lako, jer, verujte, kao roditelj tvrdim da ne postoji veća kazna , sramota i degradacija u životu u životu kao to da vam dete okrene leđa", kaže Sonja.

"Mom detetu nikada nisam zabranila da se komunicira s njim, ni moja porodica ni ja, niti sam tako vaspitana. Mama nema šta da huška kada o sam daje izjave koje su toliko degutantne da dete samo reaguje. Vređa je. Dete iz svog ličnog iskustva i odnosa s roditeljima donosi odluke. Ne možete vi da ubedite da ono ne voli roditelje", priča Sonja.

Ćerka dika i ponos

"Ona je moj dika i ponos. I sve pohvale na njen račun imam u svakom pogledu. On za to nije ni zadužen ni zaslužan. I ne zato što je moja, ona je zaista dete za primer u svakom pogledu. To će vam potvrditi i njeni nastavnici i i društvo i direktor i svi", priča Sonja i obajsnila šta je zapravao Sofiju odvuklo od oca.

"Te gadosti koje on njoj priča preko telefona i koliko on nju vređa kao otac, on uopšte ne zaslužuje ulogu oca. Zamislite koliko on nije bio okej kad je odlučila da njega više ne viđa. Mene je sramota da to i pričam. U rođenom detetu je takav bes i gnev probudio. On je čak zove sa nepoznatih brojeva, jer se ona njemu već odavno ne javalja na telefon. Sve što priča za medije je laž i to da me tuži je laž jer to ne postoji. Postoji samo moja tužba ptema njemu i države prema njemu jer svaki otac koji ne plaća alimentaciju se krivično goni. Njegov izgovor na sudu za nedavanje alimentacije je da želi da kazni Sofiju. To su tako jadni stavovi", jedva je uspela da dođe od vazduha.

Uvrede je krila od mene

Najgore od svega jeste što ju je vređao stalno kad god je bio sa njom u kontaktu. To mogu da potvrde čak i njene drugarice i svi drugiri. Pozove je telefonom i svašta joj govori. Ja ne znam da li je to razlog alkohol, njegov bes, njegov izliv ludila. Ona je to dugo i krila od mene dok mi njene drugarice nisu rekle o čemu se radi, a krila je jer ju je bilo sramota od toga šta trpi od njega", priča Sonja.

"Krila je od mene jer je znala da ja imam samo jednu soluciju - da odem da ga zgazim ili šta već da radim da zaštitim svoje dete. Ajd mene deset godina blatiš, ali nju ne smeš... Moje dete od svog oca za rođendan nije dobila nikad nikakvu pažnju... bar ne da ja znam. A od Ace punu, u paketu, sjaju i svemu. Dete uvek bira tamo gde mu je bolje... I otac nije onaj koji je biološki nego onaj koji zaista brine o detetu. Njegova ljubav prema Sofiji ne vidi se ni na jedan način. On samo ume da blati, da pljuje, i tako unedogled. Ni pored toga nikada nisam joj ništa loše rekla o ocu, a čak kad sam htela, Aca nije dao... Njegova tužna životna priča... pošto je ostavljen... pa znate šta, ni prvi ni poslednji da je ostavljen. Ne znam kako od toga ne može da se oporavi. Ne znam u čemu je stvar. Ovo više nije ni sujeta, nego on shvata da mu je to ipak najbolji marketing. On je čak u medijima pričao da je ostavljen zbog Ace, što je ortodoksna laž. Ja sam pet godina bila sama i samohrana majka dok se taj Aca nije pojavio u mom životu. On i provocira sve vreme da bi imao komunikaciju sa mnom. I verovatno bi to najviše i voleo, ali to neće biti. Mene on ne interesuje. Na sudu nek ga terete, neka ga strpaju u zatvor, to me uopšte više ne zanima", završila je Sonja.

Podsetimo, Sofija Šašić, njihova zajednička ćerka, zaprepastila je javnost izjavom da ne želi da se čuje sa svojim ocem i da je to njen lični izbor, a sve je počelo pošto je Šašić medijima ispičao da bi se možda viđao sa svojom ćerkom da je Sonja Vuksanović normalna žena.

Foto Kurir
Foto Kurir

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track