ESTRADA ČEKA OKRŠAJ: Kristijan će izmlatiti Lepomira!
Foto: Dragan Kadić

Sukob kriminalca i suspendovanog policajca

ESTRADA ČEKA OKRŠAJ: Kristijan će izmlatiti Lepomira!

Stars -
Nakon što je Golubović rekao Bakiću da ne mogu da se biju, već da samo on njega može da tuče, pozvali smo poznate da prognoziraju ishod meča, a oni su prednost dali žestokom momku

Kristijan Golubović i Lepomir Bakić od prvog dana boravka na „Farmi“ imaju animozitet jedan prema drugom. Mnogi kažu sasvim razumljivo jer se nalaze na dve suprotne strane. Kristijan je kriminalac koji je proveo čak 17 godina u zatvoru, dok je Lepomir suspendovani policajac.Njih dvojica se izbegavaju koliko god mogu, ali su ušli u raspravu tokom zadatka suđenja. Naime, Kristijanu je dodeljena uloga sudije, dok je Bakić bio optužen da je sabotirao ideju da Maja Nikolić bude proglašena za mis Farme. Pošto je pevačica vikala i nazvala ga kriminalcem i navela da je Lepomir pravi autoritet, Kristijan ju je izbacio sa suđenja, a onda odbrusio i policajcu:- Vi za mene niste autoritet. Ja vas ovde poštujem kao normalne ljude, ali morate malo realno da gledate na život. Ne želim da pričaš da možeš da me biješ napolju. Ti ne možeš ni ovde ni napolju da se biješ, samo mogu da te bijem.U želji da saznamo koji farmer bi iz ringa izašao kao pobednik, pozvali smo poznate ličnosti, koje su nam otkrili na koga bi se kladile u sportskoj kladionici.

Setio se prošlostiKRISTIJAN KRAO NA PIJACIGazdarica Maja Nikolić juče je sa slugama Kristijanom i Stanijom posetila pijacu. Tamo se Golubović prisetio starih dana i iskoristio trenutak nepažnje prodavaca te je sa police ukrao šećer i kruške. Žestoki momak se ovim činom pohvalio ostalim učesnicima „Farmi“, koji su sa oduševljenjem pozdravili njegov potez.(N. Z.)

Suzana MančićLepomir pobeđuje zbog lepog imena- Lepomir će da pobedi zato što ima lepo ime. Ne volim agresiju i nasilje, a samim tim ni te sportove. Sigurno bih se uplašila takvog bokserskog meča i pobegla bih odatle. Ako dođe do obračuna, obojici želim mnogo sreće.

Goca BožinovskaUz Kristijana sam jer mi je kao sin- Da se nađu u ringu, Kristijan bi izmlatio Lepomira. Pravi je džentlmen. Pola ženskih osoba sa „Farme“ bi spavalo s njim samo da on to hoće. Kad bih ja ušla, branila bih ga i bio bi mi kao sin. Obožavam ga i svojim ponašanjem je dokazao da je veliki gospodin. Lepomira nisam upoznala i o njemu nemam nikakvo mišljenje.

Hasan DudićGolubović je ozbiljan borac- U tom meču Kristijan bi pobedio milion posto. Lepomir nema nikakve šanse. Golubović je ozbiljan borac i mangup, a radi i kao trener. Policajac se nabildovao od tih tableta i ne zna da se bije.

Dragan MarinkovićNavijam za čika policajca- Navijam za čika policajca. Uvek sam na strani zakona. Produkcija televizije Pink, tačnije Zadruga, mora pod hitno da organizuje taj spektakularni meč. Jedino tako možemo da vidimo ko je od njih dvojice jači. Smatram da treba da se potuku.

Ana Marija ŽujovićKristijan dobija u prvoj rundi- Mislim da produkcija Pink takav dvoboj nikada neće organizovati, ali, ako bi došlo do njega, želela bih da učestvujem. Baš bih volela da sudim u tom meču. Dajem Kristijanu dva udarca i nokaut. Meč bi bio završen u prvoj rundi u Golubovićevu korist.

Bez dlake na jeziku Nikolićeva isprozivala DobrojevićevuMAJA: STANIJA, MOJ PRIJATELJ TE JE IMAO ZA 500 EVRAMaja Nikolić i Stanija Dobrojević ponovo su imale žestok okršaj na „Farmi“ koji se zamalo završio fizičkim obračunom.Do sukoba je došlo kada su se vratile sa pijace. Maja je Staniju nazvala lažovom i spletkarošem, a Dobrojevićeva ju je tada dotakla u najslabiju tačku - sina Lazara, koji je pripao ocu nakon razvoda od bivšeg supruga Vuka Kandića.- Ti si ološ, loša majka i prodaješ se za 20 evra, zato su ti i oduzeli dete - vikala je Stanija.Nikolićevoj nije dugo trebalo da starleti uzvrati istom merom.- Prostitutka meni spominje decu. Ti si, bre, ološ koji decu nikad neće imati, ko će tebe da ženi - besnela je Maja i dodala:- Stojim iza ovih svojih reči. Moj drug komadant i jedan njegov drug su jedno veče platili 500 evra i spavali sa njom - pričala je pevačica, a onda polila vodom starletu.Dobrojevićeva se obratila svojim advokatima i rekla da spreme tužbu.(N. Z.)

Još ne bi u aps: Golubović moli sud da ga puste da ostane na imanju u Lisoviću do kraja rijalitija NE ŠALJITE ME U ZATVOR DOK NE PROĐE „FARMA“Kristijan Golubović podneo je molbu za odlaganje izdržavanja zatvorske kazne, nezvanično saznaje Kurir.On je u avgustu sklopio ugovor s televizijom Pink, koji je uz pismo dostavio Prvom osnovnom sudu u Beogradu, navodeći da je zaključio dogovor o početku posla, odnosno učešću u rijalitiju „Farma“, koji će njegovoj porodici obezbediti materijalnu sigurnost.- Kristijan je naveo da će od učešća u rijaliti-programu zaraditi veliku količinu novca, i da će u mu te pare propasti ako ga država pošalje na izdržavanje zatvorske kazne 2. oktobra, kako je ranije odlučeno. Inače, on je od svih farmera ugovorio najbolje uslove, što znači i najbolji honorar, čega ne želi da se odrekne. On tvrdi da je promenio način života, da je kriminal njegova prošlost. Posvetio se sportu i novac mu je neophodan. Kristijan „Farmu“ vidi kao odličnu priliku da zaradi i bitno mu je da tamo ostane što duže. Nada se da će mu nadležni izaći u susret, a od svoje kazne ne beži - kaže naš izvor.Ukoliko sud odbije njegovu molbu, Kristijan se sudu mora javiti do 2. oktobra radi izdržavanje kazne, jer će u suprotnom nadležni organi biti prinuđeni da ga odvedu sa imanja u Lisoviću. Inače, Golubović je već dva puta tražio odlaganje robije na ime deteta.Inače, on je osuđen u januaru 2014. jer je četiri godine ranije uhapšen dok je prodavao drogu u crkvi. Tada je dobio 14 godina zatvora, ali Apelacioni sud u Beogradu tu kaznu mu je smanjio na osam godina, što će mu biti umanjeno za vreme koje je proveo u pritvoru.Inače, Kristijan Golubović već na početku „Farme“ se izdvojio kao favorit za pobedu.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track