ESTRADNI VIDOVNJAK PRORIČE: Novak se razvodi! Kemiš vara Zoricu
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Privatna Arhiva

Proročanstva Radeta Živanovića iz Mladenovca

ESTRADNI VIDOVNJAK PRORIČE: Novak se razvodi! Kemiš vara Zoricu

Stars -

Velike zvezde estrade i sporta opet tema predskazanja vidovnjaka. Rade iz Mladenovca tvrdi da mnoge očekuju novi seks-skandali, bankroti, prevare i bolesti

- Kod mene dolazi skoro cela estrada, političari, ali i glumci. Traže pomoć, savet, proricanje sudbine. Ali ne mogu da vam otkrivam imena. To je intima, moram da budem diskretan - kaže za Kurir prorok Rade Živanović iz Mladenovca.Posle balkanskog Nostradamusa Mevludina, koji je svoja proročanstva otkrio na Pinku u emisiji „Amidži šou“, i Rade je ekskluzivno za Kurir odlučio da otkrije ono što mu se ukazalo o najvećim zvezdama srpske estrade.- Vidim da Lepa Brena mora da obrati pažnju na zdravlje. Sledeći meseci biće joj baš turbulentni. Osećaće tegobe, a stanje će joj se pogoršati kad Miroslav Ilić otkrije njenu veliku tajnu. Aca Lukas ima velika dugovanja, sve će morati da vrati, imaće baš velikih problema - tvrdi Živanović.

Ana Nikolić će i dalje voditi bitku sa alkoholizmom. A u julu će biti povuci-potegni zbog razvoda s mužem
Ana Nikolić će i dalje voditi bitku sa alkoholizmom. A u julu će biti povuci-potegni zbog razvoda s mužem

On dalje kaže da je proučavao život članica žirija Pinkovih emisija „Pinkove zvezde“ i „Ja imam talenat“, Goce Tržan i Ane Nikolić.- Goca Tržan mora malo više da gleda na sebe, a ne na ljubav. Ona je dobar čovek, ali imaće mnogo problema. Juriće je još dva-tri mlađa muškarca i biće na velikim mukama. Što se tiče Ane Nikolić, vidim da će i dalje voditi bitku sa alkoholizmom. A u julu će biti povuci-potegni zbog razvoda s mužem - otkriva Rade.

Goca Tržan mora malo više da gleda na sebe, a ne na ljubav. Biće na velikim mukama zbog još dva-tri mlađa muškarca
Goca Tržan mora malo više da gleda na sebe, a ne na ljubav. Biće na velikim mukama zbog još dva-tri mlađa muškarca

Još jednom estradnom paru predviđa veliku krizu.- Kemiš i Zorica Brunclik će biti na testu. Zapravo, Zorica će saznati s kojom ju je ženom Kemiš prevario i nastaće haos. Ali ne vidim kraj njihovog braka! - kaže Živanović i tvrdi da je najbolji srpski teniser u velikoj opasnosti.- Novaku pakuju afere, a cilj svega toga je razvod od Jelene. I taj razvod je veoma izvestan ukoliko Nole ne promeni neke stvari u životu - tvrdi prorok iz Mladenovca.

Nije CucaŠABAN IMA BAŠ MLADU LJUBAVNICU- Šaban Šaulić ima još nekog pored one devojke o kojoj se pisalo i pričalo. Da, pored te Cuce. On i nju i ženu vara s još mlađom devojkom - ukazalo se Živanoviću.

Zbog GrandaPOPOVIĆU PRETI NERVNI SLOM!Radetu Živanviću je veoma intersantan i direktor Granda Saša Popović- Popović će da doživi nervni slom. Pokušavajući da popravi rejting Grandu on će da oslabi sa živcima. Mnogo je vezan za tu televiziju i svoj projekat.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir TV: Najveće estradno - sportske ljubavi u poslednjih 10 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track