FANOVI OTKRILI POBEDNIKU PAROVA: Evo ko širi gnusne laži o Gastozu! Neće mu biti dobro
Foto: Damir Dervišagić

Neće mu biti dobro

FANOVI OTKRILI POBEDNIKU PAROVA: Evo ko širi gnusne laži o Gastozu! Neće mu biti dobro

Stars -

Fanovi Nenada Marinkovića Gastoza pokušavaju na sve načine da skrenu pažnju svom miljeniku da njegova devojka Zorica Dukić širi laži o njemu.

Pratim te odavno. Gledao sam sve tvoje klipove na jutjubu. Nisam spavao noićima dok si bio u "Parovima". Čiste si duše i zaslužuješ da te ljudi vole. I zbog toga, što te volim želim iskreno da ti kažem:laži o tebi širi niko drugi, nego - Zorica Dukić. Ona dojavljuje dečku koji je radio u njenom salonu, a on dalje širi preko svojih kompanjona na portale i novine. Ona im javlja gde da dođu da te slikaju. Ona im kaže kad okačiš neki video ili sliku, koja može da te kompromituje. I ona radi direktno protiv tebe. Išla je toliko daleko da javlja novinarima da zbog tvojih udaraca više ne nosi pantalone, jer krije modrice, a onda se slikala kako vozi u šortsu. Možeš me blokirati, ali ja ću i dalje ceniti tvoj humor i tvoju dobrotu i moliću se da shvatiš ko je tvoj najveći neprijatelj.

Ovakvih postova se na društvenim mrežama pojavilo na stotine. I, dok Gastoz misli da su svi ljubomorni na njegovu lepu devojku, možda je krajnje vreme da otvori oči i sagleda istinu. Ili, da je makar pita: Zorice, zbog čega ovo radiš?

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track