FARMA 6 KREĆE U ČETVRTAK: Ovo su učesnici nove sezone rijalitija u Lisovićima
Foto: FB

Razni profili ljudi

FARMA 6 KREĆE U ČETVRTAK: Ovo su učesnici nove sezone rijalitija u Lisovićima

Stars -
Među učesnicima naći će se manekeni, starlete, pevači kao i neke ekscentrične ličnosti koje su poznate javnosti

Nova sezona popularnog rijaliti šoua "Farma" počinje u četvrtak, 27. avgusta, a mediji otkrivaju učesnike ovog šoua.Među učesnicima naći će se manekeni, starlete, pevači kao i neke ekscentrične ličnosti koje su poznate javnosti.Bivši inspektor i bodi bilder Lepimir Bakić navodno je jedan od novih učesnika. U javnosti ga se svi sećaju kao policajca koji je u rijalitiju "Sladak život " pokazao zadnjicu prilikom depilacije. Takođe je poznat i po tome što je suspendovan iz policije nakon što su osvanule njegove fotografije sa žurke transseksualaca.Pored njega na spisku učesnika našao se nekadašnji žestok momak Kristijan Golubović. On je nedavno rekao,kako prenose mediji, da će "postrojiti" farmere i naterati ih da treniraju.Zatim, voditelj televizije Pink Vladimir Stanojević koji je u poslednje vreme bio u žiži interesovanja zbog sukoba sa bivšom verenicom Anom Marijom Žujević.

Takođe na spisku novih učesnika našli su se pevačice Nela Bijanić,Danijela Stojiljković Ella, Gabrijela Gabi Pejčev. Ono što je privuklo pažnju mnogih su Milić Vukašinović koji bi trebalo da uđe na Farmu sa suprugom Suzanom.

Zatim među njima su Anabela Atijas, maneken Rade Lazić, Radiša Miljković alijas Radašin, koji je javnosti već od ranije poznat, igračica Jelena Krunić, starleta Tamara Đurić, suprug i menadžer pevačice Tine Ivanović Zvezdan Anđić i estradni menadžer Bata Paligorić. Među njima će se naći i Marko Miljković kojeg publika pamti iz prve sezone "Velikog brata".

http://www.youtube.com/watch?v=R0A9kf2Bmyk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja