BOJAN IZBAČEN SA FARME: Razjareni Crnogorac hteo da bije Zoricu, pa preskočio kapiju imanja!

Pijan pevač nasrnuo na pevaicu

BOJAN IZBAČEN SA FARME: Razjareni Crnogorac hteo da bije Zoricu, pa preskočio kapiju imanja!

Stars -
Bojan Tomović je diskvalifikovan sa Farme zbog nasilnog ponašanja, saopštila je produkcija

Crnogorski pevač Bojan Tomović je diskvalifikovan sa Farme zbog nasilnog ponašanja, saopštila je produkcija Farme. Naime, Tomović je uleteo u kuću razjareno tražeći Zoricu Marković da je bije.

Farmeri su ga jedva zadržali, a pošto nije video Zoricu, koja je bila u WC, poleteo je prema kapiji imanje, gde ga nisu uspeli zadržati. Odmah posle je stiglo pismo produkcije da je Bojan diskvalifikovan zbog naslinog ponašanja.

"Ja sam bila u toaletu i ništa mu nisam rekla", rekla je Zorica. "On je krenuo sa rakijom i tabletama moralo je da pukne. On je odnjednom", objasnio je Milić. "Prijatelji smo", šokirana je Zorica.

Bojan je toliko "poludeo" da je čak upeo da odgurne Kristijana koji je pokušao da ga zaustavi.

"On je izgleda tražio da ode sa Farme. Spakovao je svoj džak i valjda su ga nagovorili da se vrati. Seo je na stolicu, ostavio džak i onda odjednom skočio i vikao gde je Zorica, ona kravetina, sad ću da je ubijem", prepričavala je Suzana Zorici šta se desilo.

"To sad izgleda strašno, ne bi on nju udario. On ne sme da pije tablete, euforičan je. Ima on tablete", rekao je Milić.

"Šta ti je? Ja sam ga jedva zadržala, sve me ruke bole", ubjeđena je Suzana da je sprečila veću tragediju.

02.00 - Bojan Tomović skočio je da bije Zoricu Marković, jer je navodno rekla da je lajavac. Jedva su ga zaustavili da je ne bije. Suzana, žena Milića Vukašinovića, ga je stegla i jedva sprečila.

"Gde je ona kravetina, da joj se u.rem u život. Sad ću da je ubijem", vilao je Bojan, a onda trčeći pošao prema kapiji, gde ga je Kristijan zaustavio.

"Znam ga kao dete, volim ga, peva kod mene za Novu godinu. Mislila sam da laje na zvezde, ali to znaci u pozitivnom smislu. On je baš dobar", pravdala se Zorica.

23.37 Bojana Stamenov je ustala da priča.

"Ja bih Acu i Vladu optužila da prvog dana i prve večeri, voditelj je bio prefin sa mnom. Meni je počelo da smeta to što je on počeo da spava do kasno. Meni se smučilo da svima skuvam kafu, i onda oni dođu i traže mi kafu da kuvam samo njima. Imala sam nesuglasicu samo sa jednim farmerom, i to smo rešili. Ako smem da sugerišem, svi smo ovde da se zabavimo, ali i da se raspravljamo konstruktivno. Ako me neko uvredi, ja ću se braniti", iznela je svoj slučaj Bojana.

Maja je postavila pitanje. "Zašto je Vlada morao da brani, tj da stane na stranu devojke koju ne poznaje dovoljno?"

Vlada se odbranio, ali su se Gabi i Tamara opet zakačile. "Sigurno neću da ti ćutim! Jesi luda bre? Zato si mene napala jer si mislila da neću da ti uzvratim. Ti mene ničemu ne možeš da naučiš, osim da izgledam kao pornićarka? Kad budem stavila silikone kao ti u dupe i u grudi, onda ću moći da budem kao ti", urlala je Gabi.

23.20 Vlada je ustao da se brani. "Snimila si pesmu sa Kneletom i uvredila si se kada sam se nasmejao na to. Meni si na FB poslala poruku. Da si ti majka, itd.", pričao je Vlada, ali ga je opet Tamara prekinula i napala Anabelu.

"Seljanko, ne umeš da se izražavaš. Plitka si kao planinski potok", rekla je Tamara dok joj se Anabela smejača.

"Ja sam ti objašnjavao sve i rekao sam ti da ću da se izvinim za nešto što nisam uradio", kazao je Vlada, dok je Anabela rekla da ju je Vlada mnogo razočarao.

Vladi nikako nije jasno šta je on trebalo da uradi. "Nisam hteo da se mešam. Meni je Tamara najbolja drugarica, a Anabelu poznajem već neko vreme. Ja nisam želeo da se mešam", kazao je voditelj.

23.15 Aca je prvi optuženi i ima reč.

"Ja nisam tvoj drveni advokat i šta ja imam da pričam o tebi? Mi smo drugari, ali ništa nešto specijalno... Sigurno da neću da skačem kada se prozivaju njih dve oko bruseva", rekao je Aca.

Zorica ga je ispitivala koga duže poznajte, a pevač je odgovorio da poznaje Gabi, ali da bi od svih njenih drugova iz rijalitija prvi skočio da bi se bije za nju da ju je neko fizički napao.

23.04 Farmeri su dobili pismo. Na adresu zadruge stigla tužba da Bojanu, Anabelu i Gabrijelu, Vlada i Aca Živanović nisu zaštitili od napada ostalih devojaka

Sudija Zorica je dobila ovaj slučaj. Ona će večeras odlučiti kakvu kaznu zaslužiti Vlada i Aca, ukoliko porota odluči da su krivi.

Ivana Šašić je advokat Anabele, Gabrijele i Bojane.

23.00 Anabela je opet počela sa svađanjem... sada sa Vladom Stanojevićem.

"Ti si sociopata koji se krije iza dečačkog osmeha. Došao si da se opereš. O Filipu se pričalo nešto, ali ja znam nešto, a sada ćutiš. Prihvatio si moju ruku i poljubio me. Izvinio si se meni, rekla je Anabela, dok je Vlada rekao da to nije tačno, međutim, Bojana je potrvrdila da se Vlada izvinio.

22.55 Ukućani sve vreme imaju sastanak. Kristijan se pohvalio kako nikad nije ustao od stola da nije oprao svoj tanjir.

"Nikada nisam jeo u životu a da nisam obrisao sto. Sam sam uvek čistio sto i niko mi nikad umesto moje supruge nije oprao tanjir", rekao je Golubović.

Danas je u jednoj kanti donešena voda i krava je pila iz nje i onda je doneto ukućanima. Svi su se žalili da čaše, odnosno voda smrde na štalu.

22.21 Maja Nikolić pokušala je da angažuje Farmere kako bi dali što više svojih stvari, da bi što bolje prošli na pijaci.

Jelena Krunić priložila je svoj donji veš, ali je odbila da da vibrator. "Ne mogu vibrator da dam, treba mi", rekla je kroz smeh, a niko nije znao da li se šalila ili ne.

21.48 Lepomir Bakić se izjasnio o kaznama koje je Maja Nikolić predložila.

"Testira se mozak, i sužava vam se mozak. Ako vam se daju kazne, ne daju vam se da bi se neko kaznio, nego da se naučite pameti. Da se resocijalizujete i naučite pameti", rekao je Lepomir, a Stanija je dodala da se ne igraju zatvora.

21.42 "Ona svake godine pominje neku Ameriku, a non stop je u nekom rijalitiju muze krave. O čemu mi pričamo ovde", vikala je Tamara, ali bezuspešno, Stanija se nije upecala.

Maja je predložila da Anabelina kazna bude pevanje na suncu tri sata. Anabela je to odbila i rekla da joj ne pada na pamet.

"Ako ti nećeš da slušaš, a zadruga kaže da kazne nisu validne, niko ne mora da me sluša, pa ćemo da vidimo ko će mene da istrpi. Ja ne slušam do kraja Farme, pa ćemo da vidimo", rekla je Maja.

21.28 Anabela i Tamara su opet ušle u svađu. "Imaš dupe umesto usta. Neće meni starleta da bude stilista", rekla je Anabela.

"Smršaj, uvuci stomak, mnogo će ti biti bolje. Znamo da si majka, ali ti majko razmisli o sebi", vikala je Tamara.

Anabela je rekla da neće da sluša bilo koga ko joj govori kako bi trebalo da smrša ili da joj neko govori kako da peva, a Maja je i na to imala komentar.

Zorica je rekla da se osetila prozvanom jer je Anabela rekla da joj ne trebaju mentori i tutori.

Tamara je krenula da mekeće, a Anabela joj je uzvratila. "Je l' tako zvučiš kad onaj matori deda legne na tebe? Nedostaje ti dedica iz poršea", prozvala je Anabela.

"Ja radim kao sekretarica kod dečka u u firmi u Moskvi.. A ti si bivša žena, bivša pevačica, bivša igračica...", odgovorila je Tamara.

21.24 Kristijan je rekao da će ipak biti sluga rado, nasuprot svojoj povredi. "Iako mi je pola prsta otpalo, doneću vam sutra 100 do 150 kilograma jabuka, kako bi se svi pros..li. Ne pogađa me što me je stavila za slugu. Učiniću sve zbog ukućana", rekao je Kristijan.

"Samo sam razmišljala da li će kravama biti ispod časti da spavaju sa starletama, ali sam se ipak odlučila za Staniju", još jednom je dodala Maja.

21.10 Stanija je pozdravila svoje. "Odmah sam znala da ću prva biti sluga. Mislim da sam joj rak rana i da je veoma ljubomorna. Samim ovim izborom za slugu, ona mene pravi žrtvom.

Ona zna vrlo dobro ko je Stanija Dobrojević i ima opasan pik na mene. Ovo su tebi pijuni i najjači igrači znaš koga si rekla... Kristijan i ja. A mi smo sluge", pričala je Stanija dok ju je Maja prekidala.

"Nikada dosad nisam rekla da su Stanija i Kristijan favoriti. Meni su starlete donji stalež, a pogotovo kad nisu pametne. Ne znam zašto misliš da sam ljubomorna na tebe.. Ja ni sa kim ne flertujem. Ti si već išla do kraja ovde sa nekim tipom koji ima sumnjivu prošlost, da je homnoseksualac... Ti si poznata po silikonima... Ako je tvoja guza popularna, ne znam zašto nije onda Tamara, kad je njena najveća".

"Anabela je danas čistila izmet, baš me zanima kako će Stanija da očisti izmet, kao sluga. Pozivam odmah onu osobu koja je to uradila, da opet to uradi, da bi ti očistila".Maja je rekla da si moraju nju da slušaju i da je Stanija nevaspitana i da nema dva grama mozga. "Neću da vređam piliće... Ti si niko i ništa, "no name", siktala je Maja.

Pevačica je pozvala sve da nađu Stanijinu diplomu, dok su ostali ukućani prozivali Staniju da je "jadna" i da je uvek priča svoju tužnu priču.

21.01 Ognjen je na imanju. Seo je pored Maje koja će reći koga će joj biti sluge.

Maja je rekla da je mnogo razmišljala i da je imala potpuno drugi plan. "Pošto smo u stisci sa hranom, imenujem Kristijana za prvog slugu. Iako je odvalio skoro pola prsta, jedino on može da ponese pola pijace. Kristijan uopšte ne oseća ovu povredu i morala sam njega da izabre", rekla je Maja.

Farmeri su rekli da su mnogo poklona spremili za pijacu.

Za drugog slugu je izabrala Staniju.

"Malo smrdiš u štali, ali uopšte to nije teško. Htela sam jednu nežnu žensku da izabrerem da bude sluga. Tako da je Stanija sluškinja. Pravićemo parti u štali. Ja znam da je Kristijan oženjen, ali mi smo van realnosti ovde. Stanija je neodoljiva.. Što se desilo na Farmi, ostaje na Farmi. Ona je kao pahuljica, a on je kao stena. Mislim da će svima biti interesantno. Priželjkujem im ljubav", objasnila je gazdarica Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track